Januarski favoriti 2017.

30. 01. 2017.

Instagram favoriti 2016

03. 02. 2017.

Favoriti 2016. godine

31. 01. 2017.
Beauty Bang Theory - Instagram favoriti 2016

Baš kao i krajem prošle godine i danas je došao red na tekst koji čekate već mesec dana. Favoriti 2016. godine, došli su, ako mene pitate, prebrzo! Ipak, top top top 16 proizvoda naše godine strpljivo su čekali ovaj dan. Sa jednim izuzetkom, favorite nismo ponavljale u odnosu na favorite 2015. godine, ali baš kao i pre 13 meseci, danas vam nećemo pisati detaljno o svakom proizvodu, već ćemo ih linkovati ka tekstovima u kojima smo pisali o njima. Pa počnimo!

Ingrid ideaLUMI tečni puder najkraće smo koristile, manje od 6 meseci, pa ovo možda jeste malo varanje, ali nismo mogle da ga propustimo. Zato se i nalazi na prvom mestu, da zaboravite i oprostite do kraja! Pisale smo vam detaljnu recenziju o njemu, ali ste ga videli i u oktobarskim favoritima. Da pišemo favorite za 2026. godinu i da smo “imale mesta”, ubacile bismo i ostatak Ingrid proizvoda u ovaj tekst, ali vi svakako možete detaljnije o svima njima pročitati ovde.

Zoja Zec tonik za lice dobio je čak dve detaljne recenzije na našem blogu! Da da, originalnu i update-ovanu, a videli ste ga i u decembarskim favoritima. Drugu bočicu uveliko trošim i zaista ne možemo da vam ga dovoljno preporučimo!

Favoriti 2016. sadrže još jedan Zoja Zec proizvod. Njihov piling za telo je apsolutno predivan! I miris i delovanje! Pročitajte recenziju ovde, a septembarske favorite ovde.

The Body Shop buter za čišćenje lica je jedan od onih proizvoda bez koga ne mogu da zamislim negu svoje kože. Moram da priznam da nisam bila potpuno oduševljena kada sam napisala recenziju, ali sam to ispravila u majskim, ali i ponovljenim favoritima.

H&M Khaki Brokade senku za oči, zaista obožavamo i Milica i ja! Predlog šminke sa ovom senkom videli ste ovde, a favoriti 2016. su čak treći u kojima se ova senka našla. Prvi put u martovskim, a drugi put u ponovljenim.

I evo onog izuzetka iz uvodnog pasusa. Maybelline 24hr Color Tattoo senka u nijansi Bronze on Bronze našla se i u favoritima 2015, ali zaista ne bi bilo fer da smo je izostavili! Sve tri nijanse koje imamo i Milica i ja, obožavamo! One će vam pomoći da izgledate kao da ste se ozbiljno šminkali, uz samo par pokreta četkice! Pisale smo vam detljano o njima, ali smo ih i spominjale u novembarskim favoritima 2015. i oktobarskim favoritima 2016.

OFRA tečni karmini. Ja ne znam da li je uopšte potrebno još nešto dodati. Pisale smo vam o njima ovde, ovde, ovde, ovde i ovde. Videli ste ih i u ovom predlogu šminke, kao i kada me Milica pretvorila u Zlatnu kraljicu. Sve je jednostavno već rečeno! Najbolja formula tečnih karmina dostupna na našem tržištu!

Ne mislim da smo dovoljno pisale o Flormar 231 olovci za usne. Ne da ne mislim, nego sam sigurna, pošto sam tokom pisanja ovog teksta shvatila da se nije pronašla ni u jednim mesečnim favoritima, a ja je ne skidam sa usana! Ispravićemo, obećavam!

E o tračicama za spuštene kapke, sa druge strane, jesmo pisale dovoljno! I u zasebnoj recenziji i u aprilskim i u avgustovskim favoritima! Sasvim zasluženo!

Kiko senka koju ja koristim kao highlighter verujem da je svima već dosadila. Nismo pisale detaljno o njoj, ali je jeste videli u aprilskim i ponovljenim favoritima!

Aura četkica za blendanje je meni omiljena četkica i-ka-da! Ne znam da objasnim zašto, jednostavno morate da je probate! Uporedile smo je sa još nekim povoljnim četkicama za blend, pa nije loše da pročitate tu recenziju. U međuvremenu sam počela da je koristim i za kapak, za blendanje kremastih senki.

Balea šampon za dubinsko pranje je još jedan proizvod koji je nepravedno izostavljen iz mesečnih favorita. Ali je i nakon nekoliko meseci i dalje jedna od najčitanijih recenzija na našem blogu, upravo posvećena njemu, i zaista mislim da je vredi pročitati!

Mary-Lou Manizer – highlighter kome ne treba predstavljanje! Detaljnu recenziju pročitajte ovde, a spomenule smo ga i u majskim i ponovljenim favoritima!

MAC Mehr – karmin za koji se “hvatam” svaki put kada ne znam šta drugo da stavim na usne! Karmin uz koji sam zavolela nude usne! Jedini karmin koji nikada ne vadim iz tašne! Detaljna recenzija sadrži i poređenje sa nekim jeftinijim karminima sličnih nijansi, a videli ste ga i u junskim i avgustovskim favoritima!

L’oreal gel eyeliner mi je na izdisaju, ali ako je neko zaslužio da se nađe u našim favoritima za prošlu godinu onda je to on! Napisale smo prvu i update-ovanu recenziju. Videli ste ga u aprilskim i ponovljenim favoritima, ali i u skoro svakom predlogu šminke na našem blogu!

Favoriti 2016. sadrže i jedan proizvod koji će vas možda iznenaditi. NYX Auto Eyebrow pencil – olovka za obrve, je proizvod koji koristimo svakodnevno. Videćete je kod nas u tašnama, i u Miličinom koferu za šminkanje, i u ogledalu u kupatilu, ali nekim čudom ne i na našem blogu! OBEĆAVAMO da ćemo tu nepravdu ispraviti u ovoj, novoj, 2017. godini!

Ko je preživeo do kraja, svaka mu čast :) ! A već znate, da kao i posle svakih mesečnih favorita, i posle ovih godišnjih čekamo vaše mišljenje, ali i vaše favorite u komentarima!

6 comments

  1. Sve super napisano,citala sam recencije o zlaja proizvoidoma i nikako da ih kupim a od balee nema sta ne koristim,celo kupatilo mi je u znaku balee,jer je cenovno povoljna za moj skromni dzep a kvalitet nije los,nisam ni od Ingrid sminke jos nista probala mada sam videla da ni ona nije nesto preskupa

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.