Favoriti 2016. godine

31. 01. 2017.

Šta kupiti u Parizu

04. 02. 2017.

Instagram favoriti 2016

03. 02. 2017.
Beauty Bang Theory - Instagram favoriti 2016

Dugo planiramo da vam pišemo o nama omiljenim profilima na društvenim mrežama, o nama omiljenim blogovima i YouTube kanalima. Kako nas je nedostatak slobodnog vremena “naterao” da odustanemo od nekih hobija, YouTube videa, i mnogo čega drugog, pisanje takvog teksta izgubilo je poentu. Jedino čemu smo ostale verne, jeste beskonačno “skrolovanje” kroz Instagram :). Tako da vam danas pišemo o omiljenim profilima na toj društvenoj mreži. 

BLOG 

Radi lakšeg snalaženja, ovaj tekst ćemo podeliti u nekoliko kategorija, a počećemo od one kojoj i mi pripadamo – kategorije blogova! Simply Selma! Devojka u čijoj se svakoj fotografiji oseća ljubav i ogroman trud! Pored kozmetičkih preparata, kod nje na Instagram profilu videćete i fotografije sjajne zdrave hrane, uključujući i zdrave slatkiše (da, da, dobro ste pročitali!), ali i modne kombinacije! Sve u jednom! :)

Strani omiljeni Instagram profil jeste profil Camile Coelho! Jedna od najpoznatijih svetskih blogerki uz pomoć koje je Milica učila da šminka na početku svoje karijere :). Kod nje ćete videti modu, putovanja, hranu, piće, šminku, ma sve! Jedan od onih perfektno usklađenih Instagram profila kojima svi zavidimo :).

 ŠMINKA 

Meni omiljena kategorija! Tri devojke kojima sam potpuno opsednuta! Ima tu još mnogo mnogo njih koje pratim, ali ekipi o kojoj vam danas pišemo nema ravnih! Ilonarah! Ako ste sa Balkana, a niste čuli za nju, mora da nemate Instagram (ili internet uopšte)! Devojka koja je iz Niša, radi kao edukator šminkanja i ima apsolutno savršen Instagram profil! Probudila je u meni želju da se preselim u Niš, da je progonim i da je gledam svaki dan kako šminka! Srećom, hvala Instagram-u što je uveo “live” opciju, pa ne moram da napuštam rodni kraj da bih je gledala. O B A V E Z N O je zapratite!

Još jedna devojka sa Balkana koju o b o ž a v a m! Pale Canvas! Za nju sam saznala slučajno, tako što nam je lajkovala neku fotografiju, svidela mi se njena profilna slika, pa sam kliknula i kada sam videla njen profil… Pa dobila sam mini srčku od uzbuđenja što se nekome kao što je ona svidelo nešto naše! Još jedan profil koji jednostavno morate da zapratite!

I za kraj jedina “strankinja” u ovoj kategoriji je Beauty by Belinda. Devojka koja stvara potpuno nestvarne optičke iluzije samo uz pomoć šminke! Ako vam ikada ponestane inspiracije za bilo koji maskenbal, a imate hrabrosti da se okušate u tako nečemu, kod nje ćete pronaći nepresušan izvor inspiracije!

LIP ART

Da, imate pravo da kažete “pa zar lip art nije isto šminka”? Jeste, slažemo se, ali smo Girl Grey Beauty morale da izdvojimo u posebnu kategoriju! Morate da pogledate njene fotografije i sve će vam biti jasno! 

NOKTI

Sveta Sanders – devojka kod koje ćete videti najnestvarnije šare po noktima! Ali one lepe, umerene, nenapadne. I sve izgleda toliko lako kad ona šara!

Ojesizgezmeyenlerkulubu – srećom pa ovaj tekst pišemo, inače nikad nisam uspela da izgovorim ovaj naziv. Njihov profil je nešto drugačiji od svih do sada spomenutih, jer u pitanju nije lični profil, već osoba / osobe koje vode ovaj profil objavljuju tuđe, lepe, fotografije noktiju! Maksimalno su korektni i uvek ali UVEK kažu čija je fotografija i taguju vas u komentaru sa pitanjem o kom laku za nokte je reč. Dosta inspirativnih fotografija, lepih boja i noktiju, a uz to i lepa “zajednica” ljudi koji vole lakove i dobru fotografiju!

POKLONI 

Fabričica snova! Samo ćemo vam toliko reći za sad jer vas uskoro očekuje detaljan tekst o njima! Obavezno pogledajte njihov Instagram profil, verujte mi na reč istopićete se od slatkoće!

Indigo gifts je idealna stranica za sve vas koji želite da bebama i dečici svog brata / sestre / druga / drugarice, ali i svom mališanu kupite originalan poklon! Jastuci u obliku imena, oblaka ili zvezdica. Benkice sa originalnim natpisima i slikama! Ma predivno! Pogledajte!

 

RAZNO 

Sad animal facts je naslađa tužna stranica koja će ozbiljno da vas nasmeje! 

Nisam ni znala da “podovi” mogu da budu ovoliko očaravajući! Instagram profil – I have this thing with floors mi je pokazao da i ja imam “thing with floors”!

I za kraj, devojka koja mi je favorit od samog početka njenog bloga – Paris in four months! Nestvarne fotografije Pariza, ali i drugih destinacija! Neću dužiti, da vam ne oduzimam vreme, trk kod nje na profil!

I to bi bilo sve kada su Instagram favoriti za 2016. godinu u pitanju! Ostavite nam u komentarima vaše omiljene profile!

P.S. U poslednje vreme smo vam pisale o svim mogućim i nemogućim favoritima! Sve njih možete pročitati ovde.

4 comments

  1. Oh, pa ovo je divno! Hvala vam na preporuci, baš ste me lijepo iznenadile – samo ću još dodati da sam u sjajnom društvu ♥

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.