Nivea Ultra Mild šampon za kosu

03. 12. 2021.

MULTIACTIV HERBAL INFUSION – recenzija beauTEA proizvoda

22. 04. 2022.

Plemenita ulja mleko za telo

05. 12. 2021.

Jedan od favorita ove godine, koji mi je posebno drag, jeste Plemenita ulja mleko za telo. Pored toga što je fantastičan proizvod, napravljen je u Srbiji i to u mom dragom Kragujevcu! Ako mene pitate, to je sasvim dovoljno da se nađe na listi najboljih mazalica za telo koje sam probala!

Ovu recenziju počećemo sastavom, jer verujem da će mnoge oduševiti. Na listi sastojaka nalaze se ulje semena kupine, ulje semena maline, ulje divlje ruže, kokosov buter, šea buter, kakao buter, lešnikovo ulje, hidrolat smilja, hidrolat lavande, hidrolat kamilice, voda i miris kokosovog mleka, cveća sa Tahitija, eterično ulje jasmina i eterično ulje matičnjaka! Ja ću samo reći WOW!

Međutim, kako mi je učinak na koži uvek bitniji od sastava (jer nekada “savršen” sastav nije garancija da će nam proizvod odgovarati), želela sam da detaljno istestiram ovaj proizvod, pre nego što vam prenesem svoje utiske. I da potrošila sam ga, tako da je pravo vreme da vam kažem zašto me je oduševilo.

Plemenita ulja mleko za telo na prvu upotrebu ruši predrasude da prirodni proizvodi puni ulja i butera “moraju” da budu masni i teški na koži. Ovo mleko se u dodiru sa kožom pretvara u gotovo vodenu teksturu koja se lako i brzo razmazuje, ne ostavlja bele, niti masne tragove, nije lepljivo na koži, niti “teško” tako da imate osećaj kao da ćete se preznojiti ako ga namažete i dok je napolju minus. 

Miris mu je divan, orašast, ali i osvežavajuć i zadržava se na koži. Koža je nakon mazanja neverovatno nežna, a pošto sam ga koristila i za mazanje ruku i to u periodu kada su mi bile užasno isušene od prevelike količine alkohola, mogu da vam kažem i da kožu brzo oporavlja. Uticao je čak i na moje zanoktice! Znam da zvučim kao “verovali ili ne”, ali ja sam zaista oduševljena! Ako bih baš morala da pronađem jednu manu, rekla bih da je to pumpica koja izbacuje malu količinu proizvoda, pa je potrebno nešto više pritisaka kada mažete telo, ili da, kao ja, jednostavno otvorite pakovanje i sipate direktno u ruku. 

Plemenita ulja mleko za telo dolazi u pakovanju od 200ml i cena mu je 1800 dinara. Možete ga naručiti na njihovom sajtu ili preko njihovog Instagram profila. Od mene imate najiskreniju preporuku, a ekipa koja stoji iza Plemenitih ulja je fenomenalna i možete ih pitati ukoliko imate bilo kakve nedoumice! 

Da li ste probali neki proizvod domaćih proizvođača kozmetike?

*Proizvod dobijen kao PR poklon

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.