Zoja Zec maska za lice “Crno zlato” + GIVEAWAY

09. 09. 2016.

L’oreal Elseve Total Repair 5

12. 09. 2016.

Zoja Zec tonik za lice

11. 09. 2016.

Kada smo još u maju, junu, isplanirale da vam pišemo o Zoja Zec proizvodima nisam planirala da vam pišem o njihovom toniku. Razlog je jednostavan, iako koristim tonike, najviše iz navike, ni jedan me nije do sada dovoljno oduševio da bih o njemu imala šta da kažem na blogu. A onda smo vam obećale recenziju svih Zoja Zec proizvoda još pre par meseci, pa sam rešila da mu pružim šansu. Tako je Zoja Zec tonik završio na blogu, a moje detaljno mišljenje pročitajte u nastavku.

Zoja Zec tonik za lice dolazi u staklenoj bočici koja sadrži 100ml proizvoda i ima pumpicu. Tonik je kao i ostali Zoja Zec proizvodi 100% prirodan i veganski proizvod. Sadrži hidrolat ruže, ekstrakt nane i organsko jabukovo sirće. Ono se najviše oseća i miris je dosta jak, tako da ako niste ljubitelj tog mirisa, nisam sigurna da ćete uživati u ovom toniku. Detaljnije o sastojcima možete pročitati na Zoja Zec sajtu. Odgovara osobama sa svim tipovima kože.

Beauty Bang Theory - zoja zec tonik

Savet proizvođača je da se tonik naprska na ruke pa da se tako nanese na lice. Ja nisam preterani fan ovakvog nanošenja proizvoda. Probala sam da ga tako nanesem, probala sam i da natopim tufer pa da sa njim pređem po licu, ali mi se najviše svidelo da prsnem tonik direktno na lice. Ako želite nakon toga ga možete rukama utisnuti u kožu lica. Učinilo mi se da ću direktnim prskanjem na lice možda trošiti više proizvoda, ali verujte mi ovaj tonik se zaista sporo troši. 

Kada sam počela da koristim i testiram tonik rešila sam da prestanem sa korišćenjem maske za lice, kako bih uvidela da li tonik “radi”. Imajte na umu da je maska prethodno već počela da sređuje “probleme” koje sam imala na čelu. Kada je Zoja Zec tonik za lice u pitanju primetila sam samo jednu stvar, a to je da je oooodličan za isušivanje i (da ne ureknem) sprečavanje pojave novih bubuljica! Pre nekih 10ak dana mi je po prvi put u životu izašla ogromna bubuljica na vratu (izvinite ako je ovo previše informacija). Za dva dana je nestala. Ne preterujem, verujte mi! Prskala sam ga direktno na nju i kad god bih poželela da je “kopkam” naprskala bih još tonika.

Ne mogu da kažem da mi je ovaj tonik na bilo koji način pomogao kada je moja suva i dehidrirana koža u pitanju. Nakon što se tonik osuši, opet sam imala osećaj zatezanja kože, poznat svim suvokošcima. Definitivno mislim da će, bez obzira što je namenjen svim tipovima kože, više odgovarati osobama sa masnijom ili problematičnijom kožom! Cena ovog tonika je oko 600 dinara i možete ga naručiti sa zvaničnog Zoja Zec sajta!

Zoja Zec tonik, uz piling i masku o kojima smo vam već pisale, možete osvojiti u najnovijem dativanju na našoj Facebook stranici!

Kakva su vaša iskustva sa tonicima? Koji nam preporučujete?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.