Nefavoriti 2016

29. 12. 2016.

Nekozmetički favoriti 2016

31. 12. 2016.

Decembarski favoriti 2016

30. 12. 2016.

Prošle godine vam nismo pisale o favoritima u decembru. Ove godine smo rešile da vam o godišnjim favoritima pišemo u januaru, a nismo mogle da preskočimo 30i u mesecu bez favorita za vas! Decembarski favoriti 2016 su možda nešto drugačiji od favorita na kakve ste navikli od nas, ali smo zaista obožavale i uživale u svakom favoritu iz ovog teksta!

  1. Ingrid Lash Artiste Total Effect maskara – Nedavno ste čitali detaljnije o njoj, tako da znate da je u potpunosti zamenila moju voljenu Kiko Endless Sky maskaru! Zaista je “Total Effect” daje i volumen trepavicama i dužinu i uvija ih i drži ih podignutim! Uz to ova maskara je izuzetno povoljna! Možete je naručiti sa ovog sajta!
  2. Vichy šampon protiv peruti – Neću previše dužiti o njemu, jer uskoro stiže detaljna recenzija, ali ukratko prvi šampon nakon mnogo godina koji mi je “izlečio” perut nakon bukvalno 2 pranja! Oduševljenje i obožavanje!
  3. Zoja Zec tonik – Ovaj tonik je dobio svoju update-ovanu recenziju pre neki dan, tako da vam je skroz jasno zašto ga obožavamo! Odličan za i za bubuljice i za smirivanje kože posle depilacije! Uz to je 100% prirodni i veganski proizvod koji je još i povoljan! Možete da ga naručite sa zvaničnog Zoja Zec sajta!
  4. My Little Box – Odavno želim da naručim najpoznatiju francusku “pretplatnu” kutiju, ali nikada nisam ostajala dovoljno dugo u Parizu da bih bila sigurna da se nećemo mimoići! Ne mogu da vam opišem moje oduševljenje kada je stigla i kada sam videla i samu kutiju i njen sadržaj! Pisaću vam za koji dan detaljno o njoj! Uz gomilu fotografija, obećavam! A do tada samo pogledajte koliko je predivna kutija!
  5. Teglica za vodu – Znam da je ovaj favorit potpuno random, ali nisam mogla da ga ne spomenem! Svi ste, sigurna sam, već videli ove teglice svuda. Ja sam bila malo skeptična na početku, ali količina tečnosti koju popijem dnevno se sigurno udvostručila, a možda i utrostručila od kad je koristim! Ne znam u čemu je njena tajna, neću ni da pitam, bitno mi je da radi! Možete da je kupite svuda, od kineskih prodavnica, preko prodavnica plastike i stakla, prodavnica sa stvarima do uređenje doma, do čak nekih “modnih” prodavnica! Samo vodite računa da poklopac ne perete u mašini za sudove. Meni je zarđao nakon prvog pranja u njoj. Bez obzira na to, zaista preporučujem!

To bi bilo sve kada su decembarski favoriti 2016. godine u pitanju! Kao i uvek, nadamo se da su vam se i naši poslednji ovogodišnji favoriti svideli, kao i svi prethodni! Javite nam šta je vama obeležilo poslednji mesec 2016. godine!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.