5 predloga kako da išarate jaja za Uskrs

27. 04. 2016.

Claire’s lakovi sa tufnicama

01. 05. 2016.

Aprilski favoriti 2016

30. 04. 2016.

Prvi prolećni favoriti su konačno tu. Koristile smo ih tokom sunčanih dana koji su odavno za nama, ali su aprilski favoriti uspeli da nam poprave ovaj siv dan, čim smo ih ugledale ovako na gomili. Nadamo se da će i vas trgnuti malo iz ovog oblačnog dana i vratiti vam prolećno raspoloženje.

Prvi favorit za ovaj mesec je L’oreal Gel Intenza ajlajner o kome smo vam već pisale i to dva puta :). Novi tekst o njemu, možete pročitati ovde. Svakoga dana se oduševim i dok ga nanosim i kada se nakon mnogo sati vratim kući, a on je i dalje netaknut. Sve preporuke za njega!

Kiko Infinity senka za oči u nijansi 256 Metallic Gold stajala je skoro godinu dana zaboravljena u fioci, a od kada sam je ponovo pronašla, ne odvajamo se. Predivna, nenapadna, zlatna nijansa odlično se blenda i stapa sa drugim bojama. Izgleda lepo kao senka preko pokretnog dela kapka, kao i kada se koristi za posvetljivanje unutrašnjeg ugla oka ili dela ispod obrve. Ja je najčešće koristim kao klasičan highlighter na vrhovima jagodica i tako se pokazao odlično. Može se kupiti pojedinačno ili u paleti sa bojama koje sami birate. Još jedan Kiko proizvod koji me je oduševio.

Naš treći favorit je favorit nad favoritima. Ovde možete pročitati detaljnu recenziju o ovim tračicama za spuštene kapke, pa neću dužiti sada. Samo ću vam reći da ukoliko imate spuštene kapke, ove nalepnice će vas oduševiti. Od kada sam ih kupila nosim ih stalno!

Revlon Colorburst Matte Balm debele olovke za usne su verovatno najbolji proizvodi ove vrste ikada! Detaljan hvalospev o četiri nijanse možete pročitati ovde, a kao favorit moram da izdvojim nijansu 225 Sultry. Božanstvena nude boja mesa koja odgovara svim tonovima kože, prelepo izgleda i na tanjim i na punijim usnama, a možete je nositi i uz dnevnu i uz večernju šminku! Ne mogu dovoljno da je nahvalim, morate da je probate! Uskoro će se upravo ova nijansa pronaći u nekom od sledećih darivanja na našem blogu!

Moschino Funny je jedini parfem koji sam ponovo kupila, nakon što sam potrošila prvu bočicu. Ovaj citrusni i osvežavajući parfem je idealan za proleće i leto. Miris je više dnevna nego večernja nota. Smatram da sve dok ne budemo mogli da delimo mirise preko interneta nikome ne treba da verujete na reč, pa ni meni, ali predlažem da ga obavezno njušnete kada ga ugledate negde!

To bi bilo sve kada su u pitanju naših pet omiljenih proizvoda koje smo koristile ovog meseca! Nadamo se da su vam se naši aprilski favoriti svideli i jedva čekamo da čujemo koji su to proizvodi obeležili vaš april ove godine!

4 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.