L’oreal Elseve Total Repair 5

12. 09. 2016.

L’oreal Paris Color Riche karmini

12. 10. 2016.

Septembarski favoriti 2016

08. 10. 2016.

Septembar je bio vrlo stresan mesec za BBT tim, ali nas to nije sprečilo da uživamo u određenim proizvodima. Iako sa malim zakašnjenjem, septembarski favoriti za 2016. godinu su konačno pred vama!

Pre svega moramo opet da spomenemo Zoja Zec piling, ali i ostale proizvode ove kompanije. Zaista sam ih koristila tokom celog meseca i primetila sam značajnu razliku kada je moja koža lica, ali i tela u pitanju. Pisale smo vam o pilingu, maski za lice i toniku. Sve njihove proizvode možete naručiti sa Zoja Zec zvaničnog sajta.

Nivea, odnosno Labello Lip Butter sa mirisom karamele i ja se nismo odvajali ovog meseca. Kada bi postojalo takmičenje za najvećeg favorita Labello proizvoda, sigurna sam da bih ubedljivo pobedila. Njihove Lip Butter-e koristim već godinama, mislim da sam probala 4-5 mirisa/ukusa i svi su me oduševili. Pakovanje nije najsjajnije rešenje, ali ja ih koristim samo kod kuće, pa mi ono ne smeta. Tokom noći na usnama imam veliku količinu ovih butter-a i skoro nikada nemam problem sa ispucalim usnama. Ovog meseca mi je jedan balzam isušio mnogo usta, pa je moja ljubav prema njima još više porasla, jer mi je baš ovaj Nivea Lip Butter oporavio usne za par dana!

Golden Rose olovku za usne u nijansi 511 o kojoj smo vam već pisale, nedavno sam “iskopala” posle par meseci nekorišćenja i iznova se zaljubila u nju! Prljavoroze nijansa ove olovke pod veštačkim i lošijim osvetljenjem postaje dosta tamnija, tako da je idealna i za dan i za veče! Kremasta je, lako se nanosi, ne ističe preterano suve delove, a uz sve to košta oko 150 dinara! Sve preporuke od mene!

Dear Diary – sveščice najdivnijih cvetnih dezena su osvojile naša srca na prvi pogled! U našoj kolekciji već se nalazi 5 različitih sveščica i svaku podjednako obožavamo! Uskoro ćemo više pisati o njima, a do tada samo bacite pogled na njihov Instagram ili Facebook profil i sigurna sam da će i vas oboriti sa nogu!

dsc_1114-1-blog

Saradnja između Coca-Cola kompanije i naših umetnika je jedna od meni najdražih akcija koja je organizovana kod nas ove godine! Iako nisam veliki ljubitelj ovog pića, prelepe, vesele, šarene bočice čine kafiće lepšim i srećnijim mestima! Svaki put kada ih vidim izgledaju kao ukras na stolu i zaista mi poprave raspoloženje! Više o ovoj akciji, ali i o srpskim umetnicima koji stoje iza ovih flašica, možete da pročitate na Coca-Cola sajtu. Takođe, pored flašica možete naručiti i majce, postere i cegere sa istim dizajnom!

Septembarski favoriti 2016. godine su gotovi, a mi se nadamo da ste uživali u njima! Javite nam u komentarima šta je vama obeležilo mesec septembar! Obavezno nam javite i vaše mišljenje o Coca-Cola akciji i Dear Diary sveščicama! :)

2 comments

  1. Super favoriti :) Lip butter volim i ja, imam već dugo vremena onaj s aromom maline. GR olovke nisam isprobala, ali jesam mat ruževe, one u olovci i tekuće tako da vjerujem da su i olovke odlične i svakako ih želim probati. Definitivno su me oduševili rokovnici, pogledala sam i ostale i stvarno su presavršeni!

    1. Hvaka ti draga!
      Obavezno probaj GR olovke, ja imam dve i sa obe sam baš zadovoljna!
      Za Dear Diary jednostavno nemamo dovoljno reči hvale, obožavamo i Maju i njene sveščice!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.