Ogledalo nokti

24. 08. 2016.

Prvi blogorođendanski GIVEAWAY

31. 08. 2016.

Avgustovski favoriti 2016

30. 08. 2016.

Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan! O daaaaa, našem blogu je danas zvanično rođendan! Zašto kažem “zvanično”? Zato što je naš blog zvanično počeo pre tačno godinu dana, ali je zbog tehničkih problema postao public (javan) tek 17. decembra. Ne žalimo se, naprotiv, to samo znači da imamo pravo da slavimo rođendan bloga dva puta :)! Sutra vas očekuje veliko darivanje na našem blogu kako bismo vam se zahvalili što ste bili uz nas od samog početka do danas, ali sada ćemo, kao i svakog 30og u mesecu, pričati o našim favoritima. Samo što oni ovaj put neće biti mesečni favoriti, već smo za svaki mesec od početka bloga izabrali po jedan proizvod koji nam je bio favorit nad favoritima! A sada, kada sam vam napisala predugačak uvod, red je da malo drugačiji Avgustovski favoriti počnu!

Septembar

Počećemo, naravno od septembarskih favorita prošle godine kada se bukvalno nismo odvajale od MAC Cosmetics karmina iz limitirane kolekcije urađene u saradnji sa dizajnerom Giambattista Valli! Verujem da je dovoljno da samo bacite pogled na fotografije ovih karmina i biće vam jasno zašto ih i dalje obožavamo. Trk na tekst o njima! :)

Oktobar

U oktobru sam počela, ali i dalje redovno uživam u pilingu iz LUSH-a sa predivnim imenom i još lepšim mirisom. Let the Good Times Roll mi je jedan od najvećih favorita svih vremena i kao što možete da vidite na slici, nedavno sam se častila novim. Vredi svakog dinara (eura) :) .

Novembar

Čim počne hladno vreme moje ruke se “osuše” kao da nikada kremu nisu videle. Oktobar, ali posebno novembar su meseci kada počnem da se ne odvajam od kreme. Meni najbolja krema za ruke godinama unazad je NUXE Reve de Miel! Odličnog je sastava, ne sadrži parabene i ima miris koji obožavam!

Decembar

U decembru nismo imale klasične mesečne favorite, već favorite za celu 2015. godinu. Odlučile smo da izdvojimo samo jedan proizvod (iako sve obožavamo i dalje), a to je NUXE Reve De Miel balzam za usne (koji krajnje nepravedno i dalje čeka svoju detaljnu recenziju)! Bez sekunde dvoumljenja mogu da vam kažem da je ovo najbolji balzam za usne koji sam probala (a verujte mi, probala sam mnogo). Bacite pogled na sve proizvode o kojima smo pisale u tom tekstu. Za sve imate naše najiskrenije preporuke!

Januar

Januar je bio prelep mesec i obe smo uživale u njemu. Sećam se da nam je i tad bilo teško da se odlučimo za 5 omiljenih proizvoda, a sada kada treba da odaberemo samo jedan od njih, verujte mi, još teže nam je. Ne bi bilo iskreno da ovde ne spomenemo celu Moyra holographic kolekciju, koja je jedan od najvećih favorita ove godine! Recenzija o njima je ujedno i jedan od najčitanijih tekstova na našem blogu! Obavezno bacite pogled na sve favorite januara, a u sutrašnjem darivanju vas čeka i jedan Moyra lak!

Februar

Kod februarskih favorita se nismo dvoumile kao u mesecu pre. Essence-ova limitirana Merry Berry kolekcija, a posebno lak sa zlatnim listićima, me je ostavila bez reči! Kupila sam čak dva takva laka koliko su mi se svideli! Naravno ne mogu, a da ne spomenem Reel čokolade koje su verovatno otkriće godine kada je hrana u pitanju! U sutrašnjem darivanju vas očekuje jedna Reel čokolada veoma zanimljivog ukusa!

Mart

Favoriti od marta do jula su nam neverovatno dragi! Sedele smo dosta dugo dok nismo izabrale po jedan proizvod koji ćemo spomenuti danas. Kada je mart u pitanju moramo da spomenemo još jedan MAC karmin, ovoga puta napravljen u saradnji sa dizajenerom Zac Posen-om! Ali i knjigu Vremeplovčeva žena, o kojoj i dalje pričam, mesecima nakon što sam je završila!

April

Hajde da se dogovorimo nešto. Kliknite ovde i pročitajte još jednom naše favorite aprila, jer ne možemo da se odlučimo samo za jedan proizvod! Tračice za spuštene kapke su definitivno zvezda aprilskih favorita! Najčitaniji tekst na našem blogu je upravo o njima! Ali moja ljubav prema Kiko senci koju koristim kao highlighter i L’oreal ajlajneru ne sme biti zaboravljena. Moschino Funny parfem sam koristila celog leta, a Revlon debelu olovku za usne mi je mama odavno ukrala, jer je i ona obožava (i olovka vas očekuje u darivanju sutra)! Tako da, kao što rekoh na početku ovog pasusa, trk na tekst o favoritima aprila!

Maj

Još jednom izuzetno težak izbor, kada su favoriti maja u pitanju, pogotovo zbog “bonusa” o kome smo vam pisale na samom kraju tog teksta! The Body Shop buter od kamilice za čišćenje lica je proizvod od koga se ne odvajam (zaboravile smo da ga fotkamo za naslovnu fotografiju, pošto stoji u kupatilu i ne mrdam ga nigde, ali evo GIF-a da se iskupimo)! I ostalih 5 favorita obožavamo, ali nećemo i u ovom mesecu da “varamo” tako da ćete morati da ih vidite u originalnom tekstu :).

The Body Shop buter

Jun

Fotografija junskih favorita je jedna od nama omiljenih fotografija sa još omiljenijim proizvodima na njoj! MAC Mehr moramo da izdvojimo kao proizvod koji toliko volimo i toliko često koristimo da je već pri kraju :(! Nešto iz naših junksih favorita će se takođe naći u darivanju sutra :).

Jul

Jul je bio rose gold mesec i još jedan mesec sa odličnim proizvodima u favoritima! Bez obzira što ih sve volimo, nije nam bilo preterano teško da se odlučimo za Kiko Endless Sky maskaru! Ljubav i za pakovanje i za proizvod u njemu!

Avgust

I avgust je bio lak za izbor! OFRA x Manny MUA karmini su najbolja kolekcija karmina koju sam ikada videla i probala! Pročitajte detaljnu recenziju i sigurne smo da će i vas oduševiti!

Svaka vam čast ako ste stigli dovde! Preživeli ste najduži tekst do sada!

Ostalo nam je samo još da vam se do neba zahvalimo jer ste bili sa nama ovih prvih godinu dana! Nadamo se da ćete biti uz nas i u narednim godinama! Vidimo se i sutra na blogu kada vas očekuje najveće darivanje koje smo do sada organizovale!

 

6 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.