Trepavice zaista rastu od ovog seruma!

24. 11. 2015.

Novembarski favoriti 2015

30. 11. 2015.

Kathleen Lights – Miami Fever

27. 11. 2015.

Kathleen Lights je američka YouTube-erka koja je nedavno u saradnji sa Ofra Cosmetics napravila tečni karmin koji se zove Miami Fever. U videu kojim ga je premijerno predstavila nijansa je izgledala kao ciglacrvena boja, dok je uživo više narandžasto-braon. Ofra Cosmetics proizvodi dostupni su preko zvaničnog distributera ove kozmetike, preko čije Facebook stranice možete naručiti i Miami Fever karmin po ceni od 1500 dinara.

Miami Fever dolazi u pakovanju klasičnom za tečne karmine sa sunđerastim aplikatorom. Aplikator omogućava precizno nanošenje proizvoda i nije vam neophodna olovka ispod karmina. Kremast je i ravnomerno prekriva usne. Suši se nakon minut, dva, potpuno mat. Ovaj karmin će ostati na usnama dok ga ne skinete. Preživeće jelo i piće, čak i više puta dnevno, boja ne bledi i ne skida se. Sa ovim karminom nećete imati ni problem sakupljanja viška proizvoda u uglovima usana. Jedina mana mu je što ostaje lepljiv satima nakon nanošenja.

Beauty Bang Theory - Kathleen Lights Miami Fever on lips

Iskreno bih volela da ovaj karmin u sebi ima više crvenog pigmenta, jer najviše nosim i volim karmine crvenih nijansi. Ovo je jedan od najboljih tečnih karmina koje sam probala do sada. Moje usne nije isušio ni posle mnogo sati. Ukoliko ne želite da razmišljate o tome da li je vaš karmin i dalje netaknut na usnama nakon dosta hrane, pića i pričanja, slobodno se odlučite za Ofra Cosmetics tečni ruž u nijansi Miami Fever.

Da li ste do sada probale proizvode Ofra Cosmetics-a? Kakva su vaša iskustva sa njima?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.