Kathleen Lights – Havana Nights

06. 06. 2016.

Strobe Cream

03. 07. 2016.

Junski favoriti 2016. + GIVEAWAY!

30. 06. 2016.

Posle malo više od tri nedelje pauze, konačno je došao red na novi tekst! Pošto volimo da pišemo o mesečnim favoritima, odabrale smo upravo današnji datum kako bismo se vratile blogu i pisanju. Ovogodišnji junski favoriti su nam posebno dragi, zato što vas na kraju njih čeka i darivanje kako bismo vam se zahvalile na 1000 lajkova naše Facebook stranice!

MAC Strobe Cream je tečni iluminator koji je ujedno i hidratantna krema, mada mojoj suvoj koži nije dovoljan u te svrhe. Preporučuje se kao baza pre pudera, za mešanje sa puderima ili samostalno kao highlight. MAC Strobe Cream najčešće koristim u izuzetno malim kolicinama na jagodicama kako bi mi lice dobilo malo sjaja, bez obzira na to da li imam puder ili ne. Ne sadrži šljokice u sebi i nije napadan, već samo “hvata svetlo” koje padne na obraze. Ima rozikasti odsjaj i lice sa njim vam neće izgledati masno ili oznojeno. Već za dva dana čeka vas detaljna recenzija ovog proizvoda!

O MAC Cosmetics karminu u nijansi Mehr verovatno ste čitali na većini blogova koje pratite. Trenutno najpopularnija MAC nijansa ni mene nije ostavila ravnodušnom. Mehr je jedini karmin koji uvek imam sa sobom, karmin za koji se odlučim kada ne znam šta bih namazala na usne! Nosim ga i kada sam potpuno našminkana i kada na licu nemam ništa sem kreme i u obe varijante ga obožavam. Detaljnu recenziju o njemu možete pročitati ovde , a na istom linku čekaju vas i jeftinije zamene za njega.

Bilo mi je potrebno dosta vremena da odlučim da li volim L’oreal Infallible Matte Max karmine ili ne. Pojavljivanje nijanse 004 Oops I Pink it Again u favoritima je definitivna potvrda moje ljubavi prema ovom proizvodu! Iako mi je formula ovog karmina i dalje čudna prilikom mazanja, činjenice da se nanose lako, da ostaju mat i preko balzama, da traju dugo na usnama, da se ne osećaju i da ne isušuju usne pobedili su malo čudniju formulu. Detaljnije o ovim karminima pročitajte ovde, a uskoro vas očekuju i u novom darivanju!

Junski favoriti ove godine ugostili su još jedan L’oreal proizvod! L’oreal Color Riche Le Vernis à l’Huile lak za nokte u nijansi 220 Dimanche Après – Midi (nedeljno popodne) nisam skinula poslednjih 5 nedelja. Svetloroze nijansa ovog laka je idealna za leto! Ima široku četkicu koja ubrzava mazanje noktiju, suši se najduže 10ak minuta i traje duže od nedelju dana na mojim noktima! L’oreal Color Riche Le Vernis à l’Huile lakovi za nokte od prošlog petka su dostupni i kod nas i to po fenomenalnoj ceni od 350 dinara (u Francuskoj koštaju oko 11€!), tako da obavezno probajte neku nijansu!

I za kraj smo sačuvale ono “najslađe”! U pitanju je online prodavnica nakita Frajla & Kajla koju smo slučajno otkrile preko njihove Instagram stranice (a obevezno proverite i njihovu Facebook stranicu)! Odličan izbor nakita, cool fotografije, kao i pristojne cene glavni su razlozi zašto se F&K pronašla u našim favoritima! Devojka koja vodi stranicu je izuzetno prijatna i nikakve problem nismo imale sa njom prilikom naručivanja ili dostave nakita! To nas je i podstaklo da u saradnji sa njom organizujemo novo darivanje u kome možete da osvojite najprodavaniju Frajla & Kajla ogrlicu! Detalji o nagradjivanju čekaju vas na našoj Facebook stranici.

_DSC2097Fotografija uz dozvolu preuzeta sa Frajla & Kajla Facebook stranice

Kako su vam se svideli naši junski favoriti? U kojimB proizvodima ste vi uživali tokom proteklog meseca?

 

2 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.