Alverde kokos kolekcija za kosu

25. 06. 2021.

Bioten vitamin C ampule

26. 11. 2021.

Zaza Aromatherapy – Aloha! piling i suvo ulje

11. 07. 2021.

Ne znam da li vam se nekada desilo da čekate na vratima kurira da vam donese paket i shvatite da što vam je bliži to više miriše hodnik? E pa ukoliko ste do sada naručivali Zaza Aromatherapy proizvode, verovatno ste to iskusili! Moja ljubav prema Zazi ne jenjava od kada sam prvi put isprobala njihove proizvode, a godinu dana kasnije i njihova nova Aloha! kolekcija me je oduvala! Piling za telo od čak 650g, kao i suvo ulje od 100ml su deo Aloha! kolekcije.

Pored soli i mlevenih zrna kafe u Aloha! pilingu nalaze se i etarska ulja, kao i suncokretovo ulje. Kombinacija mirisa je neverovatna i pored letnje, citrusne note, tu je i nešto ozbiljniji miris koji “smiruje” citruse (rekla bih da je u pitanju etarsko ulje kedar biljke) i ukoliko mene pitate kombinacija je idealna! Takođe, ne znam kako su uspeli da iskombinuju piling čestice i ulja u savršenoj razmeri, ali prvi put sam sada koristila piling koji sadrži ulje, a da se tečni i suvi deo nisu razdvojili (i da, zaista ne volim kada se to desi). Nemojte to da vas brine, koža je neverovatno mekana, glatka i negovana nakon ovog pilinga i ulje ćete definitivno osetiti i pod rukom i na telu (samo nema “plivanja” piling čestica)! 

Pored klasičnog korišćenja Aloha! pilinga na celom telu, volim kako se ponaša i kada ga koristim samo na šakama ili stopalima. Primetila sam da su mi ne samo ruke glađe (a imala sam dosta problema sa suvim rukama u prethodnom periodu), nego su mi i zanoktice super! Takođe odlično se ponaša i na stopalima i pošto je 2u1 proizvod (vrši piling i neguje), mislim da može da bude super kada ste u gužvi ili tokom vrućina ukoliko su vam kreme za stopala preteške. Aloha! piling me je stvarno oduševio, a dodatni plus je ogromno pakovanje! Cena ovog pilinga je 1590 dinara za 650g i možete ga naručiti sa Zaza Aromatherapy sajta

Zazino novo Aloha! suvo ulje me je baš zaintrigiralo. Kombinacija ulja divlje ruže, kao i jojobe sa vitaminom E i antioksidansima teško da može da razočara! Ovo suvo ulje može se koristiti na celom telu za negu, masažu (uključujući i anticelulit masažu, koju proizvođač preporučuje), kao i ukoliko želite da samo sjajno mirišete! Bočica od 100ml je idealna ukoliko planirate da je ponesete na putovanja, a dno koje se podiže osiguraće da Aloha! ulje potrošite do samog kraja.

Nedavno sam dobila pitanje kako koristim suva ulja, pa hajde da na to odgovorim i ovde. Naravno da ih koristim i za negu celog tela (posebno volim da ih stavim direktno na mokru kožu), međutim kada dođe leto, kada je garderoba otvorenija, a mnoge teksture proizvoda postaju “preteške” tada se najčešće odlučujem za suvo ulje. Volim da ga koristim na delovima tela koji nisu pokriveni garderobom, a posebno na dekolteu i rukama. Ne samo da taj deo tela onda izgleda odlično, suvo ulje mu da blag sjaj, bez masnog osećaja nego i mirišete fenomenalno! E sad, naravno da možete da mi kažete da mirišete i od parfema, ali najiskrenije, ne volim kako se mnogi parfemi ponašaju na vrućinama. Zaza Aromatherapy Aloha! ulje odlično miriše, a nema onih isparenja koja znaju da guše. Cena ovog ulja je 1090 dinara za 100ml i možete ga naručiti sa Zaza Aromatherapy sajta

Kako vam se čini Zaza Aromatherapy Aloha! kolekcija? 

 

*Ova recenzija objavljena je u saradnji sa Zaza Aromatherapy kompanijom, što ni na koji način ne utiče na moje iskrene utiske. 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.