Oktobarski favoriti 2016

03. 11. 2016.

VZK za stopala

06. 11. 2016.

Ingrid ideaLUMI Nude tečni puder

04. 11. 2016.

Recenziju Ingrid ideaLUMI Nude tečnog pudera započećemo malo drugačije, jednom kratkom pričicom koja glasi ovako: “Nekada davno, Sofija je testirala Ingrid ideaLUMI Nude tečni puder. Jednoga dana dala je puder Milici da ga proba, kako bi čula i njeno mišljenje o puderu. Milici se puder toliko svideo da ga nikada nije vratila Sofiji. Niti planira da joj ga vrati. The End. “  :) .

Ingrid ideaLUMI Nude puder dolazi u staklenoj bočici sa 30ml proizvoda. Bočica ima pumpicu, koja “dostavlja” idealnu količinu proizvoda. Sadrži i SPF 10! Može se pronaći u 5 različitih nijansi, neutralnog podtona. Ovaj puder ima veoma malo sitnih šljokica koje nisu ni na koji način napadne ili preterano vidljive na licu! U sebi sadrži i hijalurnosku kiselinu, koja je zadužena za hidrataciju kože. Milica još uvek ima (veoma malo) boje sa mora, pa joj nijansa 202 Beige Medium odgovara, dok je meni (koja imam baš svetao ten) za nijansu tamnija. Proizvođač kaže da ovaj puder sadrži i prirodni betain koji stimuliše proizvodnju kolagena i održava potreban nivo hidratacije kože.

Ingrid ideaLUMI Nude puder je odličan dnevni puder. Ima slabu do srednju pokrivnu moć koju možete bez problema nadograđivati. Izuzetno je lagan, ne stvara osećaj maske na licu, niti će vam se desiti da ispuca, da se uvuče u pore ili bore, da vam lice izgleda “zacementirano” ili “brašnjavo”. Koža može bez ikakvih problema da “diše” ispod njega. Ne isušuje kožu ni malo i ne zateže lice nakon nekoliko sati nošenja. Osim ako nemate idealno čisto lice, bez ikakvih nepravilnosti, tamnih podočnjaka i crvenila oko nosa, rekla bih da je ipak slab za večernju šminku. Kako bi vam bio što “bliži” kad je tekstura u pitanju, rekla bih da je najsličiniji Bourjois Healthy Mix Serum puderu i sušta suprotnost Aura Cover Me puderu (kada su u pitanju proizvodi ove vrste koje sam ja probala). 

Ovaj puder je kremaste strukture i veoma lako se razmazuje po koži. Odlično izjednačava ten, a bez problema ga možete nanositi četkicom, sunđerom ili prstima. Ukoliko imate dosta nepravilnosti na licu u vidu velikih bubuljica, biće vam potreban korektor da ih prekrijete. Veoma solidno traje i bez setovanja, ali se tada ipak preslikava na garderobu, dok nakon setovanja ne mrda!

Pored svih već navedenih razloga, glavni razlog zašto je Milica potpuno oduševljena ovim puderom, jeste činjenica da joj ne izaziva nikakve bubuljice po licu (kojima je ona sklona). Milica čim stavi puder više od par sati, obavezno se probudi sa par “drugara” na licu, ali od kad koristi Ingrid ideaLUMI puder, mislim da je nikada nisam videla sa čistijom kožom. Koja je “tajna” ovog pudera, zaista ne znamo, ali ga definitivno možemo preporučiti od sveg srca.

Ako ste u potrazi za tečnim puderom koji ćete nositi u školi, na fakultetu ili na poslu, koji vam neće “zapušiti” pore, niti ćete doći u situaciju da jedva čekate da ga skinete kada dođete kući, bacite pogled na Ingrid ideaLUMI Nude puder. Možete ga naručiti sa njihovog sajta, a ovde možete videti i spisak svih prodavnica u Srbiji u kojima možete kupiti Ingrid šminku. Cena je ispod 800 dinara, a kvalitet ovog pudera je bolji od mnogih drogerijskih pudera koje smo mi probale. 

Da li ste probali nešto od Ingrid šminke i kakva su vaša iskustva?

2 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.