Mafini sa bundevom

30. 10. 2016.

Ingrid ideaLUMI Nude tečni puder

04. 11. 2016.

Oktobarski favoriti 2016

03. 11. 2016.

Nakon serije tekstova posvećenih Noći veštica u kojima smo uživale svakog trenutka njihovog nastajanja, red je došao da se vratiomo “normalnom” pisanju i redovnim temama. Jedna od nama omiljenih tema jesu i mesečni favoriti :), a oktobarski favoriti čekaju vas u nastavku.

Prvi oktobarski favorit je Oriflame četkica za blendanje senki. Ako ste pročitali tekst u kome smo uporedile povoljne četkice za blendanje verovatno se pitate šta ova četkica traži u favoritima. Ona je favorit samo kao četkica za highlighter, a nikako kao četkica za blendanje. Kada su iluminatori u pitanju, kupi malu količinu proizvoda, ali ih lepo “prenosi” na kožu, odlična je i sa Mary-Lou Manizer highlighter-om i sa Kiko senkom koju koristim kao highlighter, ali i kada je potrebno da izblendate tečni highlighter (kao na primer Aurin “Illuminate me”)!

MAC Diva karmin je jednostavno savršen jesenji karmin! Pisale smo vam detaljno o njemu ovde i zaista imate sve preporuke za njega od nas! Traje dugo, ravnomerno se nanosi i zamenio je sve druge bordo karmine iz moje kolekcije! Kao što vidite na fotografiji ja sam čak kupila novu Divu nedavno, a to verujem da vam je jasan znak koliko je volim!

Ingrid ideaLUMI Nude tečni puder je fenomenalno otkriće za nas! Već sutra ćete čitati detaljnije o njemu, pa sada nećemo preterano dužiti. Samo ćemo vam reći da se odlično blenda, ima slabu do srednju pokrivnu moć, odličan je za dan, lagan, ne oseća se na koži! Možete ga naručiti sa zvaničnog sajta njihovog uvoznika. (ovde pročitajte detaljnu recenziju)

Maybelline Color Tattoo 24hr kremasta senka u nijansi 70 Metallic Pomegranate nekim čudom do sada nije završila ni u jednim favoritima! Oktobarski favoriti su, doduše, idealan tekst da je opet spomenemo! Detaljnije smo vam pisali o njoj i o još dve nijanse ovde. Ova senka je metalikbordo boje, ali pod određenim uglovima izgleda i braonkasto. Kremasta je, lako se nanosi i lako blenda! Nanosite je na jedno po jedno oko, jer kad se osuši ne mrda dok je ne skinete! Ali bez preterivanja. Pet dana da je nosite biće ista kao 5 minuta nakon što ste je naneli! Obožavamo je i preporučujemo vam ne samo ovu nijansu nego i sve ostale!

Poslednji i najveći favorit svakako je najnovija Harry Potter knjiga! Izašla je još u avgustu, ali sam je ja tek nedavno pročitala! U pitanju nije roman, kao što smo do sada navikli od J. K. Rowling, več skripta za predstavu sa nazivom Harry Potter i ukleto dete. Kao fan HP magicnog sveta još od svoje sedme godine, od sveg srca mogu da vam preporučim i novu knjigu! Pročitala sam je za par sati i ponovo sam se vratila u predivni svet magije. Kod nas se može pronaći prevedena u knjižarama Vulkan ili u originalu u knjižarama Delfi. Knjiga sa fotografije je u originalu, dok prevedena knjiga ima žute korice (čisto da se ne zbunite).

Kako su vam se svideli naši oktobarski favoriti? Da li ste koristili (pročitali) neki od naših favorita?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.