Balea ulje za skidanje šminke

09. 08. 2016.

Farmasi šampon sa belim lukom

18. 08. 2016.

OFRA x Manny MUA – kolekcija tečnih karmina

15. 08. 2016.

Sigurna sam da već znate za našu ljubav prema OFRA tečnim karminima. Nekim čudom do sada smo vam pisale samo o dve nijanse napravljene u saradnji sa američkom YouTube-erkom Kathleen Lights! Recenzija “cigla” nijanse – Miami Fever bila je jedna od prvih na našem blogu, dok smo vam nedavno pisale i o drugoj nijansi koja je nastala iz njihove saradnje – Havana Nights! Obećale smo vam recenziju još 3 nijanse koje smo spominjale na našim društvenim mrežama, ali i u raznim tekstovima na blogu pa bacite pogled i na njih dok ne stignu detaljnije recenzije! Kolekcija OFRA x Manny MUA je verovatno najpopularnija kolekcija koju su napravili do sada, a i nama omiljena!

Beauty Bang Theory - OFRA x Manny MUA Collection 2

Prva stvar koju ste verovatno primetili na fotografijama je promenjeno pakovanje OFRA tečnih karmina! Menjanje pakovanja nekada zna da pođe po zlu, ali OFRA ima naš naklon! Nova pakovanja izgledaju modernije, “skuplje”, čvršće i lepše. Bočice su veće od starih. Nisam sigurna da li se promenila i gramaža proizvoda, pošto ni na starom ni na novom pakovanju ne postoji ta informacija. Na novim pakovanjima, sa donje strane, nalazi se nalepnica sa nazivom nijanse, što nije bio slučaj pre. (izvinite zbog izlizanog pakovanja Manhattan nijanse, ali tako izgleda pakovanje karmina koji obožavate i stalno nosite sa sobom u tašnama i neseserima).

Beauty Bang Theory - OFRA x Manny MUA Collection comparison 4

Nova pakovanja imaju i različiti aplikator, što možete videti na slici ispod. Da vidite mene kako nanosim tečni karmin tokom šminkanja, verovatno biste mislili da nisam normalna. Nekada mi je potrebno i 15 minuta, pošto ih stavljam, popravljam, skidam, pa opet stavljam dok usne ne dovedem do savršenog oblika (ili dok ne odustanem). Sa novim aplikatorom sam uspela da namažem usne iz prvog pokušaja! Novi aplikator je dosta manji, uži i precizniji. Uz to je stoper u pakovanju (koji zadržava višak proizvoda) drastično bolji, pa se na aplikatoru ne zadržava previše proizvoda, ali opet sasvim dovoljno da ne morate sto puta da ga ubacujete u bočicu.

Beauty Bang Theory - OFRA x Manny MUA Collection comparison 3

Manny – profesionalni šminker, pokrenuo je svoj YouTube kanal pre dve godine i od samog početka je izuzetno popularan. U svojoj prvoj kolekciji tečnih karmina, napravljenoj u saradnji sa OFRA Cosmetics postoje 3 nijanse.

Aries je najsvetlija nijansa iz OFRA x Manny MUA kolekcije i definitivno boja koju do sada nisam imala u svojoj kolekciji. U pitanju je svetla, kajsijasta, nude nijansa. Nisam verovala da će mi nijansa kao što je Aries, ikada odgovarati i ne odgovara mi ukoliko sam nenašminkana. Kada stavim puder i našminkam oči, situacija je potpuno drugačija! Definitivno preporučujem ovaj karmin devojkama koje se šminkaju češće, jer je ova svetla nijansa idealna za svaki dan, bez obzira da li ste krenule na posao, fakultet ili jednostavno šetate po gradu. Sa druge strane odlično izgleda u kombinaciji sa malo “jačom” šminkom na očima, pa je idealna i za proslave.

Beauty Bang Theory - OFRA x Manny MUA Collection on lips

Charmed je moj favorit iz ove kolekcije! Podseća na MAC Mehr nijansu, samo je tamnija, za nijansu braonkastija, dugotrajnija, i podjednako božanstvena! Na slici ispod možete videti poređenje ove dve nijanse! Bezuslovna ljubav za obe! Mislim da će stajati odlično bez obzira na to kakav ton ili podton kože imate. Dugotrajan je. Odličan za svaki dan. Miriše na kolačiće. Savršen.

Beauty Bang Theory - OFRA x Manny MUA Collection comparison

Najtamnija nijansa iz OFRA x Manny MUA kolekcije nosi naziv Hypno i samo je za nijansu manji favorit od nijanse Charmed. Na slici ispod vidite poređenje sa OFRA karminima u nijansama Havana Nights i Manhattan. Kao što vidite Hypno nije ni sličan nijansama sa kojima sam ga “upoređivala”, ali mi se svidela fotka, tako da nema veze :). Hypno je braonkasto-ljubičasta-tamnonude boje. Jedino ga tako mogu opisati! Veoma jedinstvena nijansa, koja je po mom mišljenju odlična za sva godišnja doba i sve prilike. Menja se u zavisnosti od osvetljenja! Kao što vidite na slici iznad na usnama izgleda čisto ljubičaste boje, na ruci više braonkasta, tako da će vas Hypno verovatno iznenaditi svaki put kada se pogledate u ogledalu.

Beauty Bang Theory - OFRA x Manny MUA Collection comparison 2

Sve 3 nijanse iz kolekcije OFRA x Manny MUA se idealno kombinuju jedna sa drugom i odlično izgledaju kao ombre na usnama. Pošto sam ovaj post fotkala sama, bez Milice, nisam želela da vas plašim svojim “ombre usne” sposobnostima, tako da ćete morati da mi verujete na reč :). Za ova 3 karmina važi isto što i za sve ostale OFRA karmine. Nisam primetila da je formulacija promenjena zajedno sa pakovanjem. Mirišu vanilasto, na kolačiće, ali se ubrzo nakon mazanja miris izgubi. Izuzetne su pigmentacije i ravnomerno prekrivaju usne. Ostaju lepljivi tokom dana, ali na to sam se već navikla i ne smeta mi. Traju mnogo sati i najčešće ih skinem pre nego što počnu sami da se skidaju. Ne ljušte se, ne krune se, ne blede. Ostavljaju ponekad jedva primetan trag na slamčicama i čašama.

OFRA x Manny MUA tečne karmine, kao i sve ostale OFRA proizvode možete naručiti preko OFRA Cosmetics Srbija Facebook stranice ili preko njihovog Instagram profila! Cena karmina je 1500 dinara. Mislim da nema potrebe da vam naglasimo da imate sve preporuke od nas kada je OFRA kozmetika u pitanju!

Jeste li već probale OFRA proizvode? Kakva su vaša iskustva sa njima?

5 comments

  1. Ne znam koji mi je lepši <3
    Kada bih kupovala, morala bih da kupim sva tri u kompletu :D L.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.