Essie ROARRRRANGE

15. 10. 2015.

Rezbarenje bundeva za Noć Veštica

27. 10. 2015.

L’oreal Gel Intenza Eyeliner

21. 10. 2015.

L’orealov Gel Intenza Eyeliner prvi je gel ajlajner s kojim sam se susrela, iako je crni ajlajner deo moje gotovo svakodnevne rutine već četiri godine. Kupljen je na preporuku mnogobrojnih drugarica koje su oduševljene ovim proizvodom. Čak ga i blogovi dosta hvale. Moje mišljenje o njemu se dosta menjalo od kada sam počela da ga koristim. Konačni zaključak je pred vama.

L’oreal Gel Intenza Eyeliner u nijansi 01 Pure Black se nalazi u klasičnoj staklenoj teglici sa zlatnim poklopcem. Proizvođač na kutiji obećava intenzivno crnu boju, koja je postojana 24h kao i vodootpornu formulu koja se brzo suši. Ovaj ajlajner nije intenzivno crne boje. Kada se osuši gubi intenzitet boje, a na nekim mestima se čak providi i koža ispod njega. Drugi sloj uglavnom rešava problem neintenzivne crne boje, ali se opet može desiti da na nekim mestima izgleda kao da je nanet neravnomerno. Pored teglice sa L’orealovim ajlajnerom u kutiji je spakovana i pljosnata četkica koja je dosta dobra, pogotovo ako ste početnik.

Beauty Bang Theory - L'oreal Gel Intenza Eyeliner 3

Četkica je čvrsta i omogućava precizno nanošenje i izvlačenje kako tanjih, tako i debljih linija. Četkica ima plastični poklopac koji sprečava da se četkica rascveta i čini je praktičnom za putovanja. Moja preporuka je da četkicu nakon svakog korišćenja operete kako se ostatak proizvoda ne bi osušio i učinio je gotovo neupotrebljivom za sledeće korišćenje. Ako vam nije praktično da je perete nakon svakog nanošenja, onda bar tuferom natopljenim sredstvom za skidanje šminke uklonite višak proizvoda sa nje. Ukoliko ste navikli na kose četkice za nanošenje ajlajnera, četkica koja se dobija uz ovaj proizvod može idealno poslužiti za nanošenje karmina.

Beauty Bang Theory - L'oreal Gel Intenza Eyeliner 2

Ovaj ajlajner ostaje na kapcima dugo, ali nisam sigurna da će preživeti 24h, koliko proizvođač obećava. Nekih 5-6 sati ostaje na očima netaknut. Ukoliko imate masne kapke preporučujem da koristite bazu za senke ili neku kremastu senku ispod njega, pošto postoji mogućnost da će se nakon nekoliko sati preslikati ili blago razmazati. L’oreal-ov Gel Intenza Eyeliner jeste vodootporan i neće se pomeriti ukoliko ga ne dirate. Linija koju sam nacrtala na ruci se nije skinula ni nakon pranja sudova, ali ukoliko oko koje vam suzi protrljate, razmazaćete ajlajner.

Kao neko ko ima spuštene kapke, nakon nanošenja ovog ajlajnera moram bar 5 minuta da držim oči zatvorene kako se ne bi preslikao na gornji deo kapka. Ponekad se i nakon toliko čekanja preslika. Kada uzmemo u obzir da su potrebna dva sloja kako bi se dobila intenzivna crna boja, preskočite ovaj ajlajner ako ste u žurbi.

Cena L’orealovog Gel Intenza ajlajnera je oko 1100 dinara.

Koji gel ajlajner vi koristite? Ako imate L’oreal Gel Intenza ajlajner kakva su vaša iskustva sa ovim proizvodom?

***edit***

Update-ovan tekst možete pročitati ovde.

2 comments

  1. Imam samo jedan eyeliner AURIN. Uvek kada odem u Lili gledam u Loreal eyeliner, ali nikada da dodje na red :) Super post :)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.