Avon Advance Techniques Moroccan Argan ulje za kosu

18. 12. 2016.

Ingrid Lash Artiste Total Effect maskara

22. 12. 2016.

UPDATE: Zoja Zec tonik za lice

19. 12. 2016.

Ovo nije prvi put da kod nas na blogu čitate tzv. “update” tekstove. Pisale smo vam update o L’oreal gel ajlajneru, zato što smo se “ogrešile” o njega u prvoj recenziji. Pisale smo vam update i o DIY šamponu za brži rast kose kako biste videli rezultate nakon par meseci korišćenja. O Zoja Zec tonik za lice se nismo “ogrešile” ni u prvoj recenziji, niti imamo slike da vam pokažemo rezultate, ali sam otkrila još jednu “funkciju” ovog tonika i ne mogu da je ne podelim sa vama!

U prvoj recenziji smo vam rekle da je ovaj tonik idealan za isušivanje bubuljica i zaista jeste! Baš iz tog razloga ga je prisvojila moja sestra koja je u pubertetu i koja muku muči sa bubuljicama i mitiserima na licu i na leđima. Zapravo ispravnije je da napišem “mučila” pošto je bar 80% nepravilnosti nestalo.

Razlog zašto vam danas pišemo ovaj update je to što sam otkrila da je ovaj tonik idealan i za negu kože nakon depilacije. Poštedeću vas detaljnog opisivanja koliko je moja koža osetljiva i koliko joj ne prijaju depilacije. Ukratko bude crvena i iziritirana, čim prođe utrnulost počne da me svrbi i već nakon nekoliko sati počnu da se pojavljuju prve bubuljice (a to je pogotovo nezgodno na licu). Probala sam sve. Različite vrste depilacija, različite (medicinske) kreme i gelove nakon depilacija, čak i različite periode meseca, i (do sada) mi ništa nije pomagalo.

Nedavno je Zoja Zec tonik za lice bio jedino sredstvo koje sam imala pri ruci nakon depilacije nausnica. Prsnula sam ga čisto da mi malo smiri kožu. On mi je ohladio to područje, u potpunosti smirio crvenilo. Peckanje i svrab su nestali, a nije ni izašla ni jedna jedina bubuljica!

Nisam veliki poznavalac kada su sastojci proizvoda u pitanju, ali verujem da je u ovom toniku najzaslužnije organsko jabukovo sirće, kada je smirivanje kože nakon depilacije u pitanju. Sigurna sam da i drugi sastojci imaju udela svakako! Detaljnije o svakom sastojku ovog tonika možete pročitati na Zoja Zec sajtu.

Jasno vam je da ga sada koristim na svim delovima tela nakon depilacije, a ne samo na nausnicama! Preporučila sam ga svim drugaricama koje imaju iste ili slične probleme kao ja. Tonik prskam direktno na kožu bez korišćenja tufera. Izuzetno se sporo troši! I sestra i ja ga koristimo mesecima (ona svakodnevno, ja ne baš svakodnevno) i još uvek nismo ni prvu bočicu potrošile.

Zoja Zec tonik za lice košta oko 600 dinara. Možete ga naručiti sa njihovog sajta. Dostava je besplatna ukoliko živite u Srbiji!

Jeste li probali Zoja Zec tonik? Šta vi koristite za smirivanje kože nakon depilacije?

P.S. nakon što sam poslala Milici gotovu recenziju da je pročita pre objavljivanja, odgovorila mi je: “Oduševljena! Moram da naručim ovaj tonik što pre” :). Verujte mi na reč i vi morate :)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.