Kathleen Lights – Miami Fever

27. 11. 2015.

Povratak crnog karmina

03. 12. 2015.

Novembarski favoriti 2015

30. 11. 2015.

Stigli smo do pretposlednjih mesečnih favorita ove godine. Proizvodi o kojima ću vam danas pisati su proizvodi koje koristim dugo i kojima se stalno vraćam, a od kojih se nisam odvajala ovog meseca. Bez daljeg odugovlačenja, pred vama su novembarski favoriti za 2015. godinu!

Recenziju za NUXE Reve de Miel kremu za ruke nedavno ste mogli da pročitate kod nas na blogu! Ovo je bez razmišljanja najbolja krema za ruke koju sam ja do sada koristila. Koža je brzo upija, ne ostavlja mastan trag, ruke su hidrirane tokom celog dana, čak i ukoliko ih namažete samo jednom! Pored svega toga 89% sastojaka ove kreme je prirodnog porekla! Potrošila sam vec 2-3 tubice ove kreme i nastaviću da je kupujem.

Aurine veštačke trepavice su jedne od boljih koje se mogu pronaći kod nas na tržištu. Njihove trepavice broj 04 Miaou Miaou imaju duže dlačice na spoljašnjim uglovima, kako bi vašim očima dale “mačkastiji” izgled. Nisu krute, već se vrlo lako savijaju i prilagođavaju obliku vašeg oka. Ove trepavice su jedine koje sam koristila u poslednjih nekoliko meseci. Cena ovih trepavica je oko 350 dinara i mogu se pronaći u svim Lilly i DM prodavnicama.

Pigmentacija Maybelline Bronze on Bronze kremaste senke je fenomenalna! U pitanju je metalik braon boja. Potrebna je veoma mala količina proizvoda za ceo kapak, tako da se sporo troši. Kada se nanese na kapak imate nekoliko minuta da je izblendate, nakon čega se ova senka osuši i ostaje na kapcima dok je ne skinete! Možete da trljate oči, plačete, budete na vetru, kiši, ona će ostati. Uskoro ćemo vam napisati detaljnu recenziju za ovu senku i još par drugih nijansi iz iste linije.

Poslednji kozmetički favorit za ovaj mesec je Eucerin Lip Aktiv balzam za usne sa SPF 15 zaštitom. Na usnama ostavlja voskast zaštitni sloj i idealan je za hladne i vetrovite dane. Sporo se trosi i ne ostavlja nikakavu boju na usnama. Nema miris, a i mat je tako da ga mogu koristiti i muškarci. Pošto je mat možete  ga nanositi i ispod karmina. Ovo je jedan od retkih balzama koje ću opet kupiti kada ga potrošim, pošto mu je nega zaista odlična. Cena ovog balzama je oko 250 dinara i možete ga pronaći u Lilly-ju i apotekama.

Kindle je najpoznatiji i po mišljenjima mnogih najbolji čitač e-knjiga na svetu. U početku me je brinulo kako ću da se naviknem na njega, da li će me boleti oči, šta je sa odsjajem sijalice ili sunca u ekranu i još mnogo toga što verovatno brine većinu ljudi koji razmišljaju o kupovini ovog uređaja. Kindle je napravljen tako da prija vašim očima, pošto je tekst napisan tzv. “elektronskim mastilom”. Veoma je lagan (svega 200g) pa vas neće boleti ruke ukoliko ga dugo držite. Malog je formata i odličan ukoliko ga nosite sa sobom, u tašni. Baterija traje nedeljama, tako da ukoliko idete na kratak put, punjač ne morate ni da nosite. Ono što je mene najviše oduševilo jeste mat ekran koji ne pravi odsjaj i ne umara oči. U njega mogu stati hiljade knjiga koje možete pronaći na Amazon-u (i još po negde na internetu) na raznim jezicima. Ovaj uređaj se još uvek ne može zvanično kupiti u Srbiji, ali se može naručiti preko sajtova kao što su Limundo, Kupindo, KupujemProdajem… Takođe je dostupan u okolnim zemljama.

Koji proizvodi su vaši favoriti meseca?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.