Zaza Aromatherapy – Aloha! piling i suvo ulje

11. 07. 2021.

L’oreal Elseve Color Vive šampon i balzam

28. 11. 2021.

Bioten vitamin C ampule

26. 11. 2021.

Ako ćemo iskreno, posebno mesto u mom srcu imaju proizvodi koji mi se nisu svideli na prvu. Na znam zašto, možda me uče strpljenju :). U svakom slučaju, nema mnogo takvih proizvoda, pa ih rado pamtim. Sada mi je drago što sam Bioten vitamin C ampulama dala drugu šansu, pošto su mi mnogo prijale tokom korišćenja. 

Bioten vitamin C ampule spakovane su u kutiju u kojoj se pored 7 ampula nalazi i “kapica” za lakše i bezbednije otvaranje, kao i za “sipanje” proizvoda (sve je lepo nacrtano na unutrašnjosti pakovanja). Sadrže 95% sastojaka prirodnog porekla i 5% kompleks vitamina C i amino kiselina. Proizvođač kaže da stabilan vitamin C štiti kožu od iritacija i deluje protiv prevremenog formiranja bora. Potrebna je kontinuirana upotreba tokom 14 dana kako bi se videli rezultati. 

Na početku me je iznenadila tekstura ovih ampula. Iako su u potpunosti tečne i providne prilikom otvaranja, kada nanesete i krenete da razmazujete po koži, tečnost se pretvara u gušću teksturu, poput kreme. Neću da vas lažem potrebno je malo više vremena da beli tragovi nestanu (ne više od minut svakako) i još minut-dva da koža upije proizvod.

U početku sam primetila samo klasičnu hidriranost kože, ali sam rešila da kupim i drugo pakovanje kako bih ispoštovala “rezultati vidljivi nakon 2 nedelje” tvrdnju, a onda sam igrom slučaja dobila i treće pakovanje na poklon. Nastavila sam korišćenjem bez nekih posebnih očekivanja, dok u jednom trenutku nisam počela da primećujem da mi je koža lepša. Lepša “na oko”, mekanija na dodir, ujednačenije boje i generalno punije! Treće pakovanje samo je potvrdilo da su mi ove ampule neverovatno prijale!

E sad, ekolog u meni “vrišti” zbog previše pakovanja za 9ml proizvoda i iskreno bih više volela da postoji Bioten vitamin C serum (iako mi je skroz jasno da ampule i serum nisu isto). Sa druge strane postavlja se pitanje i finansijske isplativosti uz redovno korišćenje. Svakako, ukoliko ste u potrazi za drogerijskim ampulama, ovo su najbolje koje sam do sada probala! Takođe, u Bioten vitamin C kolekciji možete pronaći i masku za lice u maramici, kao i dnevnu i noćnu kremu, pa možda to bude vaš izbor?

Cena Bioten vitamin C ampula kreće se od 650 do 1050 dinara. 

Da li volite ampule? Koje preporučujete? 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.