Alverde ulje od divlje ruže

15. 04. 2016.

Queen Odelia proizvodi

21. 04. 2016.

H&M Khaki Brocade kremasta senka

18. 04. 2016.

Znate onaj osećaj kada se u neki kozmetički proizvod zaljubite na prvi pogled? E baš to desilo se kada sam u nedavnoj poseti Parizu naletela na H&M kremastu senku u nijansi Khaki Brocade! Kući sam se vratila sa dve teglice, tako da i Milica i ja uživamo u njoj. Kao što smo vam obećale u poslednjim favoritima, u nastavku pročitajte detaljnu recenziju o ovoj senci, kao i predlog kompletne šminke.

Beauty Bang Theory - H&M Khaki Brocade eyeshadow

Kremasta senka u nijansi Khaki Brocade je maslinastozelene boje sa zlatnim prahom. Tekstura joj je vrlo zanimljiva i iako na prvi pogled izgleda kao klasična kremasta senka, formulacija joj je dosta praškasta. Pigmentacija joj nije najbolja, ali se vrlo lako može nadograditi. Ne sakuplja se u pregibu kapka ni nakon nekoliko slojeva i mnogo sati nošenja. Vrlo lako se blenda i sa sintetičkim četkicama i sa četkicama od prirodne dlake. Ako ne volite četkice, Khaki Brocade se odlično nanosi i prstima. Na svetlu se predivno presijava na zlatno, ali nije napadna. Ukoliko ne želite zlatni odsjaj na kapcima, nanesite je samo u jednom sloju, jer se tada zlatni prah najmanje primećuje.

Beauty Bang Theory - H&M Khaki Brocade GIF

Ova senka odlično izgleda i kada se sama nanese preko pokretnog dela kapka i u kombinaciji sa nekom drugom senkom. Koliko god sati da je nosite neće izgubiti sjaj. Za razliku od klasičnih kremastih senki, ova senka se ponaša kao praškaste senke, tako da ne morate da žurite, već imate dovoljno vremena da je izblendate. Ne razmazuje se, ali se lako uklanja sredstvima za skidanje šminke.

H&M linija kozmetike ni jednu stranu blogerku nije ostavila ravnodušnom, tako da sam znala da moram da probam nešto iz njihove kolekcije čim mi se ukaže prilika. U Srbiji se ova linija još uvek ne može pronaći, ali se nadam da će nas H&M Srbija uskoro obradovati njom. Senka u nijansi Khaki Brocade, kao i ostale kremaste senke, košta oko 6€.

Na slikama možete videti i Miličin predlog kako da se našminkate koristeći ovu senku, a detaljan spisak kozmetike koju je Milica koristila, sa linkovima ka već objavljenim recenzijama, čeka vas u nastavku!

Beauty Bang Theory - H&M Khaki Brocade makeup

Lice:

Oči:

Usne:

4 comments

  1. Došla sam samo da kažem da je recenzija predobra a to podrazumeva i fotke i ovaj mini gif!
    Senka je naravno prelepa a inače volim takav tip senki pa se nadam da će možda stići i kod nas jednog dana :D L.

    1. Hvala Lidija! Mnogo smo srećne što se i drugima sviđaju naši “gifići”, pošto ih mi obožavamo! Biće ih još! ;)
      A što se senke i generalno H&M beauty proizvoda tiče, nadam se da će doći. Pristupačni su čak i za naše uslove, tako da verujem da bi dosta devojaka bilo zainteresovano!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.