Neutralna šminka za svadbe i mature

12. 05. 2016.

L’oreal True Match tečni puder

18. 05. 2016.

Večernja šminka

15. 05. 2016.

Koliko god da volim i uživam u neutralnim, braon tonovima na kapcima, s vremena na vreme ipak malo “zacrnim” oči i odlučim se za dramatičniju šminku! U prošlom tekstu pisale smo vam o neutralnoj šminki koja je idealna za svadbe i mature, a današnja večernja šminka odlična je za večernje izlaske i proslave. 

“Pravilo” koje nam je verovatno već svima poznato je da ukoliko se odlučite za tamne oči, ostatak šminke treba ostaviti neutralnom. Iako se slažem sa tim “pravilom”, moja slabost su tamne usne, pogotovo kada je večernja šminka u pitanju, tako da sam se ja odlučila i za tamne oči i za tamne usne. Milica je očima, kako bi se slagale sa usnama i haljinom koju sam nosila, dodala malo ljubičaste boje i na taj način ublažila smokey šminku. Veštačke trepavice su neizostavne kada se odlučite za smokey eye! Naš savet su uvek pojedinačne trepavice kojima možete da lakše kontrolišete gustinu i dužinu trepavica.

matura-oci2

Ostatak lica ostavite manje dramatičnim. Blage konture i rumenilo, ali i neizostavni highlight kada je večernja šminka u pitanju dodale su mom licu malo dimenzije. Tečni karmini su uvek moj izbor kada znam da ću da jedem, pijem, pričam i pevam. OFRA tečni karmini me sa svakom novom nijansom u mojoj kolekciji ostave iznova oduševljenom. O nijansi Miami Fever smo vam već pisale ovde, a recenzija četiri nove nijanse očekuje vas uskoro!

Šminku koju vidite na fotografijama, kao i svaki put do sada uradila je Milica, a detaljan spisak šminke koju je koristila, sa linkovima ka već objavljenim recenzijama, čeka vas u nastavku!

Lice:

Oči:

Usne:

  • OFRA Cosmetics tečni karmin u nijansi Manhattan (recenzija uskoro) 

6 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.