Balea micelarna voda

21. 02. 2016.

Februarski favoriti 2016

27. 02. 2016.

Flormar 231

24. 02. 2016.

Već sam vam rekla da sa Flormar kozmetikom nemam puno iskustva. Pre par meseci kada sam ušla prvi put u njihovu radnju, rešila sam da kupim lak za nokte, pošto njihove lakove zaista svi hvale. Devojke koje tamo rade su mi preporučile i Flormar 231 olovku za usne. Kažu da je taj proizvod jedan od najprodavanijih u njihovom asortimanu.

Flormar 231 olovka za usne dosta je tamna, braon-ljubičasta nijansa. Čim sam stigla kući iz prodavnice, bila sam sigurna da je neću nikad koristiti i da je previše braon za mene. Nisam čak želela ni da pišem o njoj. Dva meseca kasnije, olovku koju sam kupila tog dana odavno sam potrošila i drugu sam već počela da koristim, a to vam, verujem, dovoljno govori o tome koliko sam oduševljena ovim proizvdom.

Beauty Bang Theory - Flormar olovka

Olovka je malo grublja nego što bih ja volela, ali Eucerin ili NUXE balzama za usne ispod nje, rešavaju taj problem. Na samoj olovci piše da je vodootporna i da je treba držati na hladnom. Ova nijansa je, po mom mišljenju, večernja nijansa. Drugačija je i privlači dosta pogleda i pitanja o kom proizvodu je reč. Traje ceo dan na usnama, ne preslikava se mnogo na čaše i slamčice. Nakon jela boja izbledi, ali ravnomerno.

U poslednje vreme, najviše volim da je kombinujem sa Rimmel karminom u nijansi Naughty Nude. Flormar olovku stavim na ivice usana, a Rimmel karmin, pošto je svetliji na sredinu usana. Ove dve nijanse se idealno slažu i čine odličnu kombinaciju ukoliko volite ombre na usnama. Ako pri ruci nemate nude nijansu koju možete kombinovati sa ovom olovkom, na deo usana koji želite da bude svetliji nanesite balzam za usne. Nakon toga, matirajte usne maramicom. Deo gde ste nanele balzam, zbog sjaja od balzama, ostaviće više boje na maramici, pa će taj deo usana ostati svetliji.

Flormar 231 olovka za usne postala je jedan od meni omiljenih proizvoda za usne. Pored nje i Plum Jam lak za nokte oduševio me je i nijansom i trajnošću na noktima, pa sam sigurna da ćete uskoro čitati o još Flormar proizvoda na blogu!

Koje Flormar proizvode vi volite?

12 comments

  1. Ja obozavam njihovo rumenilo, kistove i ruzeve, odlicni su mi :) Olovke za oci i usne imam ali su mi sve pretvrde pa ih zato ne volim koristiti.

    1. Za oči nisam probala, a ovu olovku uvek koristim preko nekog mat balzama za usne, jer je i meni baš tvrda. Na kraju svakako matiram maramicom, da bi bila mat i da bi duže trajala. A možeš da probaš i da ih zagreješ malo pre upotrebe. :)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.