Balea šampon za dubinsko pranje kose

09. 07. 2016.

L’oreal Le Vernis à l’Huile lakovi za nokte + GIVEAWAY

15. 07. 2016.

Poređenje povoljnih četkica za blendanje

12. 07. 2016.

Ne znam za vas, ali ja se sećam prvog puta kada sam one užasne sunđeraste aplikatore za senku zamenila četkicom za blendanje! Mojoj sreći nije bilo kraja! Da sam malo manje smotana verovatno bih se samoproglasila profesionalnim šminkerom! Sve više kompanija izbacuje svoje verzije ovih četkica i nekada je teško da odlučimo koju da odaberemo. Pokušaćemo da vam poređenjem 5 pristupačnijih četkica za blendanje pomognemo ukoliko ste planirali da kupite neku uskoro.

Cala četkica za blendanje zove se Large Shading 312 i zapravo je originalno namenjena nanošenju praškastih i kremastih senki, jer je pljosnata, ali je sa druge strane dovoljno široka i gusta da odlično obavlja i posao blendanja senki. Napravljena je od sintetičke dlake, odlično se pere i brzo se suši. Dovoljno je mala da odgovara većini kapaka, ali i dovoljno velika da vam nije potrebno previše vremena da izblendate senku. Kupi dovoljnu količinu pigmenta i odlična je kako za praškaste tako i za kremaste proizvode. Cena ove četkice je oko 300-350 dinara i možete je pronaći u distributivnim centrima Alexandar Cosmetics-a ili na njihovom sajtu.

Oriflame četkica za blendanje napravljena je od prirodne, kozje, dlake i najveće je razočarenje među današnjom družinom. Prvi razlog je zbog ogromne količine dlačica koja je otpala prilikom prvog pranja, ali i činjenice da je prilikom svakog narednog pranja uvek ispadalo po nekoliko dlačica. Drugi razlog zašto me ova četkica nije oduševila je činjenica da je vrlo brzo izgubila oblik i nekako se „rascvetala“ i izgleda kao da je prastara. Treći razlog je to što kupi veoma malu količinu praškastih senki i dosta „grebe“ i rasipa pigment. I na kraju ova četkica je prevelika za moje oko, ali je koristim za highlighter na obrazima, za šta je dobra, baš zato što ne kupi previše proizvoda, pa ne možete da preterate sa iluminatorom. Cena joj je oko 450 dinara, ali je često na akcijama, kada košta oko 300 dinara.

Beauty Bang Theory - Poređenje povoljnih četkica za blendanje

City Clor četkica za blendanje, pored Cala četkice je naš favorit. O njoj smo vam već pisale u favoritima marta. Odlično blenda senku, lako se pere i izuzetno je mekana. Mala je, pa odgovara većini kapaka, ali nije potrebno mnogo vremena da izblendate senku. Košta oko 400 dinara, i njena oznaka je CCE-01. Možete je naručiti preko sajta Ultra Sun ili kod njihovih distributera.

Blush četkica za blendanje u broju 14B napravljena je od prirodne dlake, ali je za razliku od Oriflame četkice zadržala oblik i nakon mnogo korišćenja i pranja. Veća je od City Color i od Cala četkice, ali može poslužiti za blendanje većih površina na kapku, za nanošenje highlightera ili za konturisanje nosa. Pošto je od prirodne dlake, preporučuje se njena upotreba sa praškastim proizvodima, mada meni odlično izblenda i Maybelline Color Tattoo kremaste senke. Samo tokom prvog pranja joj je ispalo par dlačica, nakon toga ne. Košta oko 300-350 dinara i kao i Cala četkicu možete je pronaći u distributivnim centrima Alexandar Cosmetics-a ili na njihovom sajtu.

Aura četkica je moja najveća ljubav, iako je ne koristim za ono za šta je namenjena. Prevelika je za blendanje senke na kapcima, iako odlično to radi ukoliko su u pitanju veće površine, ali je za highlighter, konturisanje nosa i setovanje korektora ispod očiju i oko nozdrva savršena. Napravljena je od sintetičke dlake, izuzetno je mekana, gusta, ali se lako pere i brzo suši. Ukoliko koristitie samo vrh četkice možete izblendati i manje površine, ali ipak mislim da je baš velika za ono što joj je originalna namena. Dlačice joj ne otpadaju uopšte. Možete je kupiti u svakom Lilly-ju, a cena joj je oko 300-400 dinara.

Kao što vidite i među povoljnijim četkicama za blendanje postoje odlični primerci! Naše preporuke definitivno idu Cala i City Color četkicama za blendanje senke, Auri za sve gore navedeno, ali i Blush četkici, dok Oriflame četkicu za blendanje slobodno zaobiđite.

Javite nam u komentarima koje četkice za blendanje su vaši favoriti!

Ukoliko želite da neku četkicu za bilo koju namenu isprobamo i javimo vam utiske, javite, uvek smo raspoložene za testiranje novih proizvoda!

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.