Alverde dnevna krema od divlje ruže

29. 01. 2017.

Favoriti 2016. godine

31. 01. 2017.

Januarski favoriti 2017.

30. 01. 2017.

Januar ove godine je na blogu, nekako slucajno, bio skoro u potpunosti posvećen preparativi i nezi kože i kose. Doduše, sa malim izuzetkom Ingrid bronzera i obožavajućeg decembarskog My Little Box-a. Januarski favoriti 2017, sa druge strane, ne liče na naš blogovski mesec. Ali sve ćemo vam već objasniti u nastavku, tako da počinjemo odmah! Uživajte!

Najveći favorit ovog meseca je definitivno Led Light Box, kutija koja svetli uz pomoć baterija i na kojoj možete da ispišete šta god želite! Stoji mi na polici sa knjigama i verujte izmami osmeh čak i ugašena! Predivna stvarčica, koju ste već videli ovde. Tražila sam je dugo, planirala da dam 50€ za nju, početkom prošle godine, a onda u Parizu, nedavno, naletela na verziju od 20€ i kupila je iste sekunde. Pravim se da ne znam da na Aliexpress-u postoji još jeftinija varijanta, tako da vam to nisam ja rekla.

Ilustracija fenomenalne Kanako koja stoji iza dizajna My Little Box kutija i koju sam dobila u decembarskoj kutiji me je zaista ostavila bez reči! Odnela sam je danas na ramljenje i pronašla joj specijalno mesto u svojoj sobi! Znam da nije nešto što mogu da vam kažem gde da kupite, ali ne bi bilo fer da sam je preskočila u prvim favoritima ove godine!

I konačno šminka na našem blogu! Januarski favoriti 2017. ne bi bili potpuni bez By Terry olovke za oči! Kada sam je probala prvi put uzdahnula sam oduševljena. Kada sam je dala Milici da je proba prvi put uzdahnula je oduševljena. Nadamo se da ćete se i vi oduševiti za koji dan, kada stiže detaljna recenzija ove olovke!

I još šminke, verovali ili ne! U pitanju su Revlon Mat tečni ruževi, o kojima ćete takođe detaljnije čitati za koji dan. Do tada mogu od srca da vam ih preporučim! Revlon još jednom oduševljava proizvodima za usne!

Poslednji, verovatno najčudniji favorit koji se do sada našao kod nas na blogu jesu štipaljčice za papir! Da, znam, rekla sam vam da je u pitanju čudan favorit! Možete ih pronaći u svakoj knjižari, ali i u nekim samoposlugama. Ni sama ne znam zašto, ali počela sam toliko da ih koristim da ne znam kako sam živela do sada bez njih. Koristim ih umesto spajalica i heftalica, kada želim da mi neka sveska / knjiga stoji otvorena. P.S. Odlične su i kao šnalice, kada je potrebno da sklonite kosu sa lica tokom šminkanja, a prava šnalica vam nije pri ruci :D.

To bi bilo to kada su januarski favoriti 2017. u pitanju! Znamo da su malo čudni, ali mi ih svakako volimo, a kao i uvek, nadamo se da su se i vama svideli!

Javite nam uz šta ste vi uživali ovog januara!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.