Queen Odelia proizvodi

21. 04. 2016.

5 predloga kako da išarate jaja za Uskrs

27. 04. 2016.

Revlon Colorburst Matte Balm olovke

24. 04. 2016.

Kompanija Revlon poznata je po odličnim proizvodima i pristojnim cenama. Njihova šminka nije zvanično dostupna u našoj zemlji, dok se preparati za kosu mogu pronaći u Srbiji. Nisam sigurna da li sam ikada pročitala negativnu recenziju o Revlon proizvodima na nekom stranom blogu! Kao zaljubljenik u sve vrste (mat) karmina, želela sam da upoznavanje sa ovom kompanijom započnem upravo sa tom vrstom proizvoda. Revlon Colorburst Matte Balm debele olovke za usne, jedan su od njihovih najhvaljenijih i najprodavanijih proizvoda, a evo i mog mišljenja o četiri nijanse.

Revlon Colorburst Matte Balm debele olovke za usne dolaze u 10 različitih nijansi. Sadrže 2,7g proizvoda i mirišu na mentol (miris se ne zadržava na usnama). Blago peckaju usne kada se nanesu, pogotovo nakon pilinga usana. Izuzetno su kremaste i pigmentovane. Odvijaju se, tako da ne morate da brinete ako nemate rezač sa velikim otvorom. Ne isušuju usne ni malo, iako imaju polumat završnicu. U sebi sadrže shea maslac, kao i maslac od manga i kokosa. Oblik olovke olakšava precizno nanošenje proizvoda, ali ako više volite četkice i sa njima se lepo mažu.

Beauty Bang Theory - Revlon Colorburst Matte Balm GIF

Ovi proizvodi su oličenje definicije “ne osećaju se na usnama kada se nanesu“. Ako izuzmemo blago peckanje odmah nakon nanošenja, koje traje nekih 5-10 minuta (i meni je izuzetno prijatno), tokom narednih nekoliko sati ove olovke se bukvalno ne osećaju. Sa druge strane, ako protrljate usne, osetićete da su i dalje kremaste na njima. Dok imate ove olovke na usnama možete normalno da pričate i pijete, bez bojazni da će završiti na zubima, da će se razmazati i “izaći” izvan linije usana. Jelo neće preživeti. Ne izgledaju neuredno kada se poprave. Mislim da ni jedan karmin ili olovka za usne koju imam nije prijatnija od Revlon Colorburst Matte Balm olovaka, i zato ih obožavam. Cena ovih olovaka je oko 10€.

Nijansa 210 Unapologetic je najsvetlija od četiri koje imam. U pitanju je jarkoroze boja. Kremasta je, ravnomerno i lako se nanosi na usne, ali dosta ističe suve delove. Sa druge strane izgleda baš lepo na hidriranim usnama, i idealna je dnevna nijansa. Skoro da se ne preslikava. Na hladnom svetlu (u prodavnici) kao i na fotografijama vuče na svetlonarandžastu, koralnu nijansu.

Nijansa 220 Showy je hladna, svetloljubičasta nijansa, koja vuče malo i na roze boju. Jedina nijansa koja me je razočarala. Najmanje je pigmentovana od ove četiri nijanse, i neravnomerno prekriva usne. Uvlači se u linijice usana i ističe suve delove. Može se naneti ravnomerno ako se proizvod nakon nanošenja utapka prstima u usne, ali će vam verovatno biti potrebna dva sloja, kako bi bila dovoljno pigmentovana.

Beauty Bang Theory - Revlon Colorburst Matte Balm swatch

Nijansa 225 Sultry je zvezda kolekcije i meni omiljena nijansa. Stalno je rasprodata i podseća na MAC Mehr karmin. U pitanju je roze nude boja, idelna boja mesa za koju mislim da odgovara svim tonovima kože. Dosta je prijatnija od prethodne dve nijanse na usnama, ne ističe suve delove, kremasta je, lako se nanosi i ravnomerno prekriva usne. Formula ove nijanse je najbolja od četiri koje imam. P.S. Uskoro će neko od vas moći da osvoji upravo ovu nijansu u novom darivanju koje vam spremamo na blogu! :)

Nijansa 250 Standout je najtamnija nijansa iz moje kolekcije. U pitanju je klasična tamnocrvena boja, izuzetno kremaste strukture. Lako se nanosi i razmazuje, ne ističe preterano suve delove, čini zube beljim. Ako kao ja volite crvene usne, Revlon Colorburst Matte Balm olovku u nijansi 250 ćete obožavati! Nemam ni jednu zamerku na nju!

Da li ste do sada probali neki Revlon proizvod i kakva su vaša iskustva sa njima?

 

10 comments

  1. Odlična recenzija. Sve nijanse su lepe, i veoma lepo i kvalitetno predstavljene. Svaka čast. Ova recenzija je lepa i za oko, kao i za čitanje. Mom oduševljenju nikad kraja, što se tiče vašeg bloga.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.