Svečana letnja šminka

18. 07. 2016.

Balea Urea krema za stopala

24. 07. 2016.

Kiko Endless Sky maskara

21. 07. 2016.

Znate da obožavamo Kiko proizvode. Već smo vam pisali o tri njihova proizvoda i ni jedan nas nije razočarao! Čuveni 497 lak za nokte nisam skidala tokom jeseni i zime, njihovu crvenu senku koristim svaki put kada se igram sa šminkom i kada volim da malo promenim svakodnevni makeup izgled, a zlatnu senku koristim svakodnevno kao highlighter! Danas ćemo vam pisati o Kiko Endless Sky maskari za volumen, koja je još jedan Kiko proizvod koji sam počela da koristim svakoga dana!

Beauty Bang Theory - Kiko Endless Sky with sunglasses

Kiko Endless Sky maskara je verovatno maskara sa najlepšim pakovanjem ikada napravljenim. Deo je limitirane kolekcije za leto 2016. godine, koju je dizajnirao Ross Lovegrove. Pored maskare, kolekcija sadrži još i karmine, olovke za usne, rumenilo, senke u olovci, neseser i još mnogo proizvoda. Verovatno najlepša Kiko limitirana kolekcija koju su izbacili do sada, u prodavnicama je stalno rasprodata, dok se preko njihovog sajta još uvek može naručiti.

Sama maskara ima četkicu koju ja zovem “starinska četkica”. Blago je spiralna i malo veća za moj ukus, pa mi je u početku bilo teže da priđem trepavicama u unutrašnjem uglu oka, ali sam se vremenom navikla. Četkica je najšira u samom centru, dok se ka uglovima sužava. Dlačice četkice su guste i različite dužine i zaista “hvataju” svaku trepavicu. Proizvođač tvrdi da ova maskara štiti trepavice od spoljašnjih uticaja posebnom formulom koja pravi zaštitni “film” oko njih.

Beauty Bang Theory - Kiko Endless Sky collage

Najveća mana koju ja pronalazim nevodootpornim maskarama je crni trag koji nekako uvek završi ispod donjih trepavica (ili u mom slučaju ispod mesta gde bi donje trepavice trebalo da stoje) Sa Kiko Endless Sky maskarom to mi se još ni jednom nije desilo! Na fotografijama koje vidite namerno nisam uvila trepavice kako biste videli realnu razliku kada je stavim, ali ova maskara drži trepavice uvijenim bolje nego mnoge vodootporne maskare.

Kiko Endless Sky maskara pre svega je namenjena postizanju volumena trepavica i zaista radi ono što obećava. Trepavice i nakon prvog sloja imaju mnogo više volumena. Ne slepljuje ih ni malo, već svakoj trepavici ponaosob daje volumen. Ukoliko maskaru nanosite u dva ili tri sloja, Kiko maskara je idealna za vas jer ne ostavlja grudvice i ne slepljuje trepavice ni nakon više slojeva. Definitivno im daje i dužinu! Rekla bih i da blago uvija trepavice, ali svakako preporučujem da koristite uvijač za trepavice. Na slici ispod nosim samo jedan sloj maskare.

Beauty Bang Theory - Kiko Endless Sky swatch

Ovu maskaru ne bih nazvala dramatičnom, i ukoliko volite tzv. “spider legs” trepavice zaobiđite je. Sa druge strane Kiko kao da me je pitao kakvu maskaru bih ja volela. Sa jednim slojem je idealna za dan, dok sa dva sloja može da prođe i kao malo dramatičnija, večernja maskara. Fenomenalno ističe moje skoro nepostojeće trepavice, ne preslikava se, ne kruni se i lako se skida. Intenzivo je crna i zaista ispunjava sve moje zahteve kada je maskara u pitanju.

Cela kolekcija je trenutno na 50% popusta i možete je naručiti sa zvaničnog Kiko sajta. Cena Kiko Endless Sky maskare sa popustom je oko 6,5e i zaista imate sve moje preporuke za nju!

Kakve maskare vi volite i koristite?

2 comments

  1. Iste trepavice imamo. Kod mene je problem i što su mi za nijansu ređe i kraće na levom oku. Vidi se po priloženom da je maskara super.

  2. Probaj sa serumima za rast trepavica da rešiš “levi problem” ili sa ricinusovim uljem!
    Meni su pre par nedelja otpala iz cista mira dva pramenčeta na levom oku i sad imam dve “rupice” u trepavicama, ali se popunjavaju od kad koristim serum redovnije.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.