Januarski favoriti 2016

30. 01. 2016.

Baby Lips Valentine Kiss limitirana kolekcija

03. 02. 2016.

Réel čokolade

01. 02. 2016.

Jeste li već čuli za Réel čokolade?

Nisam veliki ljubitelj čokolada. One nikada nisu moj izbor ukoliko želim da se zasladim, ali su me Réel čokolade zbog jedinstvenog i zanimljivog izgleda privukle na prvi pogled! Réel čokolade proizvode se u Senti, na severu Vojvodine. Kompanija je osnovana i počela sa proizvodnjom 2014. godine, nakon što su Čila i Ištvan (koji su i vlasnici ove kompanije) završili akademiju za izradu čokolada i rešili da nam svima dane učine slađim! Nakon mnogo eksperimentisanja, koje još uvek traje, napravili su preko 50 idealnih kobinacija ukusa i spakovali ih u poluprovidna pakovanja koja nam omogućavaju da se na prvi pogled zaljubimo u njihove čokolade!

Beauty Bang Theory - Réel čokolade 2

Najkvalitetniju belgijsku čokoladu rešili su da obogate orašastim plodovima, suvo smrznutim bobičastim voćem, kao i vrlo nesvakidašnjim sastojcima, poput kokosa, vlakana čilija, bosiljka, susama, kandiranih kora raznog južnog voća, ružičastog bibera…

Réel čokolade ne sadrže palmino ulje, aditive, boje, kao ni gluten. U svojoj ponudi imaju crne čokolade sa 70,5% kakaa, koje ne sadrže laktozu i sadrže samo 7% šećera, tako da i ljudi sa dijabetesom mogu da ih jedu. Pored crnih, u ponudi imaju i mlečne čokolade sa 35% kakaa i bele čokolade sa 28% kakaa. U pakovanju ima 115g čokolade, koja se pravi ručno.

Kada stojite ispred štanda sa njihovim čokoladama, odlučiti se za par, ili još gore jednu, je veoma, veoma teško. Rešile smo da izaberemo čokolade sa što više crvenijih dodataka. Razlog zašto je to što danas želimo da vam preporučimo ove čokolade ne samo kako biste ih vi probali (što svakako morate da uradite) nego i kao poklon za Dan zaljubljenih koji je pred nama. Ukoliko znate da osoba kojoj planirate da kupite poklon voli čokolade, ali želite da budete kreativniji od čokoladnog srca iz samoposluge, Réel čokolade su idealan izbor. Pored nekih čokolada na njihovom sajtu možete videti i uz koja se vina preporučuju, pa ne morate previše da mozgate oko odabira vina uz čokoladu :).

Beauty Bang Theory - Réel čokolade 3

Mi smo se odlučile za crnu čokoladu sa kandiranom ružom, liofilizovanom jagodom i liofilizovanom kupinom (šifra čokolade BW103), mlečnu čokoladu sa liofilizovanom kupinom, liofilizovanom ribizlom i bademom (BU215), kao i za belu čokoladu sa liofilizovanom ribizlom, liofilizovanom kupinom i liofilizovanom višnjom (BU308). Ni jedna od ovih čokolada nije preslatka, a kiselost voća daje savršeni balans u kombinaciji ukusa.

Izabrati samo tri fotografije za ovaj post bilo je veoma teško, tako da se nadamo da ste uživali u njima! Ne možemo dovoljno da vam preporučimo da probate Réel čokolade. Dovoljna je samo jedna da se zaljubite u ceo brend i rešite da morate da probate svaku koju imaju u ponudi (a ponuda stalno raste :) ). Preko njihovog sajta možete poručiti čokolade, koje će vam besplatno poslati poštom (minimalna količina koju možete da poručite je 5 čokolada), a ovde možete videti i spisak njihovih prodajnih mesta u Srbiji.

Čekamo vaše utiske u komentarima kada ih budete probali!

4 comments

  1. Jaoo,ja sam oduševljena. Prelijepe su zaista. :D Blog sam tek otkrila oduševljena sam svime,od dizajna pa nadalje,totalno po mom ukusu… :)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.