Baby Lips Winter Delight limitirana kolekcija

09. 01. 2016.

Maybelline Color Tattoo 24hr senke

15. 01. 2016.

Moyra holografski lakovi za nokte

12. 01. 2016.

Holografski lakovi za nokte godinama su popularni u svetu i čini se da im popularnost ne opada vremenom. Videi holografskih lakova na YouTube-u potpuno me hipnotišu i već dugo tražim prave holografske lakove za nokte na našem tržištu. Kažem “prave” pošto većina lakova koji se kod nas prodaju kao “holografski” zapravo su samo lakovi puni šljokica. Moyra je jedini brend na našem tržištu, čiji su lakovi, po mom mišljenju, zaista očaravajuće holografski.

Moyra je mađarska kompanija koja pored lakova za nokte, u svom asortimanu ima i gelove, turpije, pečate, četkice i još mnoge proizvode za profesionalnu negu noktiju. Ovo je moj prvi susret sa Moyra lakovima za nokte. Malo je reći da sam oduševljena kako bojama, tako i kvalitetom ovih lakova i sigurna sam da ćete još čitati o njima na ovom blogu.

Kako sve što važi za jedan važi i za ostale lakove, ovoga puta neću pisati o svakom laku pojedinačno. Na slikama ispod možete videti kako izgleda svih 6 nijansi iz Moyra Holographic kolekcije. Svi lakovi fotografisani su uz korišćenje blica, jer je u nedostatku sunca to bio jedini način da na fotografijama prikažemo njihov sjaj. Broj na slici označava broj nijanse laka.

Moyra Holografski lakovi za nokte

Lakovi su retki i lako se mažu. Potrebna su dva sloja kako bi boja ravnomerno prekrila nokat. Lak se suši posle par sekundi. Da da, dobro ste pročitali, posle par s e k u n d i. Dok namažete sve nokte, onaj prvi je već potpuno suv. Kada mažete drugi sloj laka, trudite se da na četkici uvek imate dovoljno laka kako ona ne bi “povukla” donji sloj i napravila crtice na njemu. Za neke nijanse su mi bila potrebna i tri sloja, ali samo ako sam previše pritisnula četkicom nokat tokom mazanja drugog sloja. Kada se osuši, lak ima polumat završnicu na noktima. Nemojte da vas brine to što lak izgleda kao da je pun šljokica. Sloj laka na noktima je izuzetno tanak i skida se bez ikakvih problema.

Beauty Bang Theory - Moyra Holografski lakovi za nokte

Lakovi traju oko 3-4 dana na noktima bez nadlaka, dok sa Moyra Top Coat nadlakom neće mrdnuti i do 7 dana. Ja ipak ne preporučujem korišćenje nadlaka sa ovim lakovima, pošto se zbog sjaja nadlaka specifičan sjaj samih lakova izmeni.

Beauty Bang Theory - Moyra Holografski lakovi za nokte

Verujte nam na reč zagledaćete svoje ruke i nokte dok imate ove lakove na njima. Oduševiće vas svaki put kada ih vidite. Lakove o kojima smo vam danas pisale, kao i ostale lakove brenda Moyra možete kupiti preko Facebook stranice Belle Donne, a ukoliko živite u Kragujevcu i u njihovoj prodavnici. Cena ovih lakova je oko 300 dinara za 12ml laka.

Da li ste do sada koristile holografske lakove za nokte? Koji nam preporucujete?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.