Mades Stackable kupke i mleka za telo

18. 12. 2015.

Essence Merry Berry – karmini

20. 12. 2015.

Essence Merry Berry – lakovi

19. 12. 2015.

Kada biste videli moju kolekciju proizvoda za usne i lakova za nokte, verovatno biste pomislili da me Essence sponzoriše. Iako volim, često kupujem i koristim njihove proizvode, limitirane kolekcije koje oni izbacuju na otprilike svaka dva meseca me do sada nisu privlačile. Međutim, kada se na internetu pojavila najava za Merry Berry kolekciju, svi proizvodi su mi se svideli i jedva sam čekala kada će se pojaviti kod nas.

Essence-ova Merry Berry kolekcija pored pet lakova za nokte sadrži i tri karmina, dve senke za oči, highlighter (iluminator), individualne trepavice, miris za telo sa zlatnim šljokicama, miris za kosu i tračice za ukrašavanje noktiju. Danas ću vam pisati o tri laka za nokte iz ove kolekcije, dok ćete sutra moći da pročitate recenziju karmina. Cena lakova je oko 270 dinara.

Lak iz Essence-ove Merry Berry kolekcije koji se meni najviše svideo je njihov zlatni toper u nijansi 01. I ♥ My Golden Pumps. Ovaj zlatni nadlak sadrži metalik zlatne šljokice različitih veličina, koje su neravnomerno sečene. Može se kombinovati i sa ostalim lakovima iz ove kolekcije, ali najlepše se vidi i izgleda kada se namaže preko crnog laka. Kao što možete da vidite na slici, ovaj lak se može nositi i sam za sebe, pogotovo jer mu je trajnost odlična. Sestra ga je stavila preko crnih gel noktiju pre desetak dana i i dalje izgleda kao kad je namazan. 

Beaauty Bang Theory - Essence Merry Berry lakovi 3

Lak u nijansi 03. Pink and Perfect ima kremastu strukturu i lako se maže. Ljubičasta nijansa ovog laka idealna je za zimu. Malo je gušči, dosta je pigmentovan i sa jednim slojem prekriva ravnomerno nokat. Kao i ostala dva laka četkica mu je nešto duža, normalne širine i ravno sečena. Potrebno je nekoliko minuta da se osuši. Traje najviše 3 dana na noktima bez nadlaka i to je jedina mana koju mogu da pronađem ovom laku.

Beaauty Bang Theory - Essence Merry Berry lakovi 1

Lak 04. Red Rocks nam je zadavao najviše muka tokom fotografisanja. Iako uživo, i u bočici i na noktima  izgleda ružičasto, na fotografijama (kako našim tako i tuđim) izgleda crveno. Nikakve promene osvetljenja, niti podešavanja na aparatu nisu uspela da prikažu njegovu pravu boju. Malo je ređe formulacije i potrebna su tri sloja kako bi u potpunosti prekrio nokat. Veoma brzo se suši i iako sam namazala tri sloja, pa otišla u krevet ubrzo nakon mazanja, nisam se probudila sa šarama posteljine utisnutim u nokte sutradan. Traje 2-3 dana bez nadlaka.

Beaauty Bang Theory - Essence Merry Berry lakovi 2

Essence-ova Merry Berry kolekcija, po mom mišljenju je najlepša limitirana kolekcija koju su do sada izbacili. Sve njihove limitirane kolekcije brzo se rasprodaju, tako da ukoliko vam se nešto od proizvoda svidi idite što pre u Lilly ili DM. Kako biste uvek na vreme znali kada će se sledeće limitirane kolekcije pojaviti u prodaji kod nas, obavezno lajkujte njihovu Facebook stranicu!

Koji proizvod iz Merry Berry kolekcije ćete vi kupiti?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.