Avene Cleanance krema za sunčanje

27. 07. 2016.

Golden Rose Matte 13

03. 08. 2016.

Julski favoriti 2016

30. 07. 2016.

Julski favoriti su neplanirano “u tonu”. Izgleda da nam je ceo jul bio u rose gold boji. I mi se ne bunimo ni malčice! Pet proizvoda u kojima smo uživale tokom vrelog jula čekaju vas u nastavku!

Ako nas pratite na Instagram-u ili Facebook-u verujem da smo vam dosadile sa fotkama Kiko Endless Sky maskare. Ali naša ljubav prema njoj je neograničena, baš kao i njeno ime. Počevši od pakovanja koje je bez premca najlepše pakovanje koje sam u životu videla, do efekta na mojim trepavicama. Ne preslikava se, ne kruni se, drži trepavice uvijenim, produžava ih i daje im volumen! Jednom rečju fenomenalan proizvod. Detaljnije o Kiko Endless Sky maskari možete pročitati ovde.

Galeries Lafayette lak za nokte u rose gold boji me je kupio na prvi pogled! Dva sloja su sasvim dovoljna da na noktima dobijete boju za koju će vas pitati svi koji je vide! Za koji dan će se na blogu pojaviti detaljnija recenzija ovog laka, pa vam neću sada dužiti o njemu!

L’oreal True Match puder, u najsvetlijoj nijansi koja se može pronaći kod nas – 2.C Rose Vanilla, verovatno je jedini drogerijski puder koji po nijansi odgovara i meni i Milici, koje smo obe bele kao duhovi! Pronaći dovoljno svetlu nijansu pudera uvek nam je bio problem, ali L’oreal nas je spasio “muke”. O L’oreal True Match puderu, u dve tamnije nijanse, pročitajte ovde, a najsvetliju nijansu “u akciji” možete videti u tekstu o letnjoj svečanijoj šminki.

Julski favoriti ne bi bili potpuni bez Boho Mess naočara za sunce sa staklima u boji roze zlata. Veoma zanimljiv model privlači i pitanja i poglede kad god ih nosim, a nisam ih skinula celog meseca! Posle ove fotografije na našem Instagram-u ni sama ne znam koliko smo poruka dobile od vas vezano za njih. Stakla su izuzetno tamna sa unutrašnje strane, tako da pružaju odličnu zaštitu od sunca i kada je najjače. Ukoliko nemate Instagram, Boho Mess možete pronaći i na Facebook-u.

Poslednjeg julskog favorita nema na fotografiji, pošto nije opipljiv. Ali baš kao i kod majskih favorita ovaj “neopipljivi” favorit je najveći od svih! U pitanju je sajt www.unroll.me. Ukoliko stalno dobijate razne reklame, ponude, akcije, i generalno mailove raznih vrsta od kompanija, blogova, prodavnica i sličnih, i svaki put se blago iznervirate kada ih dobijete, ali vam je lakše da ih obrišete nego da istražujete kako da se odjavite od istih, unroll.me je sajt koji će vam olakšati život. Veoma je jednostavan za upotrebu! Sve što je potrebno da uradite je da ukucate vašu e-mail adresu i on će vam izlistati sve kompanije, blogove, servise na koje ste se prijavili. Jednim klikom možete da se odjavite od dobijanja e-mail poruka od svih njih ili samo nekih! Nema na čemu :)!

Nama su julski favoriti ove godine veoma dragi, a nadamo se da su se i vama svideli! Obavezno nam javite u komentarima koji su to proizvodi, sajtovi ili događaji obeležili vaš jul!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.