Essence – I ♥ My Blue Jeans

27. 09. 2015.

Ružičasti oktobar

03. 10. 2015.

Septembarski favoriti 2015

30. 09. 2015.

Stigli smo do kraja septembra, do kraja prvog meseca bloga i prvih mesečnih favorita. Svakog 30. u mesecu Beauty Bang Theory tim izabraće pet stvari koje su nam obeležile prethodni mesec i predstaviti ih. U favoritima se nećemo držati samo kozmetičkih proizvoda već ćemo pokušati da vam ukratko skrenemo pažnju i na neke odlične modne komade, poneki recept, film ili aplikaciju.

Ne bi bilo fer da ponovo ne spomenemo MAC Giambattista Valli kolekciju, koja je od prvog septembra dostupna u Srbiji. Pet fenomenalnih nijansi karmina i jedan sjaj mnogi su okarakterisali kao najlepšu limitiranu kolekciju koju je MAC ikada izbacio. Ako već niste, trk na naš prvi post, gde smo opisale tri nijanse karmina iz ove kolekcije.

U poslednje vreme se sve više priča i piše o štetnosti klasičnih dezodoranasa po naše zdravlje. Ovomesečni favorit je i Alverde dezodorans sa mirisom limete i žalfije koji spada u tzv. “zdrave dezadoranse”. Ne sadrži aluminijum, sastojke na bazi mineralnih ulja, sintetičke boje i mirise, kao ni konzervanse. U pitanju je veganski proizvod. Miris je citrusni, osvežavajući i dugo se zadržava na koži. Možete ga pronaći u svim DM prodavnicama po ceni od 320 dinara (pratite akcije koje DM ima, pošto je ovaj dezodorans često na popustu i tada košta 240 dinara).

Poslednji kozmetički proizvod koji se našao u septembarskim favoritima je i Kiko lak za nokte u nijansi 497. U pitanju je bordo-ljubičasta nijansa koja izgleda prilično “dosadno” u zatvorenom prostoru, ali se na direktnom suncu vidi njegova prava lepota. Pun je sitnih šljokica koje u zavisnosti od ugla pod kojim gledate vuku na bordo, zlatnu ili plavu boju.

Kao neko ko ne nosi štikle, dugo sam tražila odgovarajući model cipela, koji liči na muške modele. Pri tom sam vrlo izbirljiva, pa je moja potraga trajala mesecima. Konačno sam u prodavnici dizajnerke Agnès B. pronašla cipele kakve sam želela. One su od teksas platna, postavljene su kožom i imaju kožni đon. Udobne su i elegantne. Na njenoj internet stranici možete pronaći spisak prodavnica koje ima svuda po svetu (nažalost, još uvek nema prodavnicu u Srbiji).

Poslednji i najveći favorit ovog meseca, bez razmišljanja, je ova ogrlica iz Stradivarius-a. Nosila sam je svkoga dana uz sve odevne kombinacije, što i same možete da vidite ispod. Model je idealan za sva godišnja doba, jer odlično izgleda i uz majice i  uz džempere.

Beauty Bang Theory - septembarski favoriti GIF

Koji proizvodi su vaši favoriti ovog septembra?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.