NYX tečni karmin u nijansi Antwerp

15. 09. 2015.

Essence – I ♥ My Blue Jeans

27. 09. 2015.

LUSH – Let the Good Times Roll

21. 09. 2015.

Istražujući ovaj piling nisam naišla ni na jednu negativnu recenziju na blogovima, što je prava retkost. Budite sigurni da ni ova recenzija neće biti negativna jer je Lush-ov Let the Good Times Roll (LTGTR) zaista favorit godine, a sigurna sam da će sada, kada je ponovo deo stalne Lush-ove kolekcije, nastaviti da to bude i narednih godina.

Kao i većina Lush-ovih proizvoda i Let the Good Times Roll je napravljen od prirodnih, organskih sastojaka (jedino parfem koji je dodat nije prirodnog porekla), veganski je i pogodan za sve tipove kože. Može se koristiti kako na licu, tako i na telu. Devojka koja radi u Lush-ovoj prodavnici i koja mi je preporučila LTGTR kaže da je u pitanju proizvod koji je između čistača i pilinga i da se može koristiti svakodnevno. Iskreno, ja sam vrlo skeptična kada mi neko kaže da je piling dovoljno nežan da se može koristiti svakoga dana, pogotovo na licu, ali LTGTR to definitivno jeste.

Prva stvar koju ćete primetiti kada se susretnete sa LTGTR je božanstveni miris. Ne znam kako bih ga tačno opisala, ali miriše slatko, na keksiće i na kokice, karamelu i cimet i ja sam na svoj primerak zalepila papirić na kome piše “ne jesti” (za svaki slučaj) :) . Ako vaš primerak sadrži par kokica unutra, znajte da su one tu dekoracije radi. Miris se zadržava na koži dosta dugo i oseća se čak i nakon nanošenja kreme na lice.

Beauty Bang Theory - LUSH Let the Good Times Roll 2

Let the Good Times Roll možete nanositi direktno na vlažno lice, odnosno telo. Ukoliko imate osetljivu kožu ili ukoliko je sȃm proizvod malo gušći, a samim tim i teži za razmazivanje, pre nanošenja pomešajte proizvod sa malo vode na dlanu dok ne napravite pastu, kako biste ga razvodnili i učinili blažim. Čestice palente koje ovaj proizvod sadrži su dovoljno guste tako da vam se sa ovim proizvodom neće desiti da pilingujete samo neke delove lica, ili da vam se piling čestice sakupljaju između prstiju. Ukoliko vodite računa o životnoj sredini, znajte da su čestice u ovom proizvodu koje vrše piling potpuno prirodne (u pitanju je palenta) i ne zagađuju prirodu.

Nakon ispiranja koža ostaje glatka i mirišljava. Na koži se ne zadržava deo proizvoda, koji može davati osećaj kao da niste lepo isprali lice, ali sa druge strane, nemate ni osećaj da je lice suvo i da vam je potrebna krema odmah nakon umivanja. Glicerin i kukuruzno ulje koji se nalaze u ovom proizvodu su zaslužni za to. LTGTR u sebi sadrži i cimet koji je odličan za poboljšanje cirkulacije, tako da ukoliko imate osetljivu kožu može se desiti da vam se lice blago zacrveni nakon umivanja.

Beauty Bang Theory - LUSH Let the Good Times Roll 3

Kako je proizvod napravljen od prirodnih sastojaka, rok trajanja mu je 3 meseca. Na pakovanju su napomenuli da ga ne morate držati u frižideru. Nalazi se u manjem pakovanju od 100g (11€) i većem pakovanju od 250g (26€), koje preporučujem ukoliko planirate da ga koristite i na telu. U suprotnom se opredelite za manje pakovanje, zbog kratkog roka trajanja.

Nažalost, kao što verovatno već znate, Lush više nije dostupan u Srbiji, ali ga većina evropskih  i svetskih zemalja ima, tako da ako planirate neko putovanje, obavezno stavite ovaj proizvod na vašu listu želja.

Let the Good Times Roll je apsolutni favorit koji ću nastaviti da kupujem i rado koristim. Nisam imala nikakvih iritacija tokom korišćenja, niti bih mogla da ukažem na nešto što mi se kod njega ne dopada.

Da li ste probali ovaj proizvod ili imate neki drugi piling koji biste nam preporučili?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.