Golden Rose olovka za usne u nijansi 511

30. 01. 2016.

Réel čokolade

30. 01. 2016.

Januarski favoriti 2016

30. 01. 2016.

Nakon godišnjih favorita o kojima smo vam pisale krajem decembra, opet se vraćamo redovnim mesečnim favoritima. Prvi ovogodišnji, januarski favoriti su baš zimski :) . O nekima od njih već ste čitali, ali bez obzira na to, nije bilo fer da ih izostavimo.

Jedan od najprodavanijih čajeva domaće kompanije Fructus “Božićni čaj” promenio je ime u “Praznična fantazija”. Moram da priznam da ga nikada ranije nisam viđala, ali je novo pakovanje u koje je ovaj čaj spakovan odmah privuklo moju pažnju! Pravo novogodišnje, praznično pakovanje sadrži 20 filter kesica mešavine biljnog čaja sa aromom pomorandže i vanile . Kako smo hladne dane provodile fotografišući pored otvorenog prozora pokušavajući da uhvatimo što više dnevnog svetla tokom sivih dana, ovaj čaj nam je stalno bio pri ruci.

Ako ste pročitali recenziju za NUXE Reve de Miel kremu za ruke znate koliko je volim. Nedavno sam po prvi put probala Bioten SOS kremu za ruke i mislim da može da parira NUXE kremi bez problema i to za 5x manje para. Namenjena je veoma suvim rukama. Sadrži 100% prirodno arganovo ulje i 5% UREA-e. Krema se izuzetno brzo upija, u potpunosti. Bioten SOS krema odlično hidrira ruke i ne samo trenutno. Potrebno je da je koristite svega jednom ili dva puta dnevno, a ne nakon svakog pranja ruku. Ima blag i prijatan miris koji se zadržava na rukama neko vreme. Ne sadrži parabene, parafine, ni veštačke boje. Možete je pronaći u svim Lilly i DM prodavnicama, kao i u nekim samoposlugama.

Sva četiri balzama za usne iz Baby Lips Winter Delight kolekcije smo vam opisale ovde. Zeleni balzam iz ove kolekcije pod nazivom MINT CANDY najviše me je oduševio i nastavila sam da ga koristim tokom celog meseca. Sȃm balzam je bebiroze boje, ali ne ostavlja nikakvu boju na usnama. Miriše na mentol. Lepo je negovao moje usne, što najčešće nije slučaj sa Baby Lips balzamima, tako da mi je zbog toga još draži. Balzami iz ove kolekcije se još uvek mogu pronaći u Lilly-ju i DM-u, a trenutno su i na popustu!

Moyra Holographic lakovi za nokte su najveće otkriće za mene, kada su lakovi za nokte u pitanju. Zlatna nijansa pod brojem 252 je moj favorit od 6 boja koliko ih ima u kolekciji. Svaki put kada sam nosila ovaj lak na noktima, dobijala sam pitanja za njega. Sve boje se toliko menjaju pod različitim osvetljenjima da će i vas oduševiti svaki put kad ih vidite. Očekujte da non-stop zagledate sopstvene ruke dok ih nosite! Sve nijanse Moyra lakova za nokte možete naručiti preko Facebook stranice Belle Donne.

Poslednji favorit ovog meseca je providni neseser sa patkicom i natpisom “I can’t swim”. Naručila sam ga sa Aliexpress sajta za svega $1-$1,5 i nisam očekivala da će biti ovoliko dobrog kvaliteta. Sama plastika od koje je ovaj neseser napravljen je dosta debela i kvalitetna, a i zip zatvarač nesesera je odlično odrađen. Koristim ga već nekoliko meseci i nikada mi se nije zaglavio ili pokvario. Neseser je mat i providan tako da vam omogućava da vidite šta sve imate unutra, bez preturanja po neseseru. Dovoljno je mali da stane u svaku tašnu i dovoljno veliki da u njega ubacite sve što vam je potrebno. Ovo je najslađi neseser koji sam do sada imala i razmišljam da kupim još jedan samo za slučaj da se ovom nešto desi!

Kako su vam se svideli naši januarski favoriti? Recite nam u komentarima koji su to proizvodi obeležili vaš mesec!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.