L’oreal proizvodi za obrve

02. 10. 2017.

Merci Handy – pasta za zube

12. 10. 2017.

By Terry Crayon Khol Terrybly olovka za oči

11. 10. 2017.

Ova nedelja je rezervisana za, sigurno, najluksuzniji proizvod o kome smo do sada pisale. U pitanju je By Terry Crayon Khol Terrybly olovka za oči! Nema potrebe da previše dužimo, ostavljamo vas odmah našim utiscima. 

By Terry Crayon Khol Terrybly olovku u nijansi 15 Gold Ornament smo dobile u decembarskom My Little Box-u. Da je nismo dobile, nikada nam ne bi ni palo na pamet da kupimo olovku koja u prodavnicama košta oko 35€. Da, da, dobro ste pročitali!

Ova olovka je nešto duža od klasičnih olovaka za oči. Sadrži 1.2g čistog savršenstva od proizvoda. Neverovatno je kremasta, odlične je pigmentacije i traje nestvarno dugo na očima. Bez obzira što je veoma kremasta, ne troši se brzo, ne znam ni sama kako je to moguće, ali će vam ovaj proizvod dugo, dugo trajati. Vodootporna je i mogu je koristiti i osobe koje imaju osetljive oči. Boja joj je slična Maybelline Color Tattoo senci u nijansi Bronze on Bronze, koja je meni omiljena senka i omiljena boja kada je šminka na očima u pitanju. Malo je više zlatna, manje bronzana, od ove senke, ali svakako je predivna.

By Terry Crayon Khol Terrybly olovku možete koristiti kao eyeliner ili u vodenoj liniji, što je moj izbor kada je ova olovka u pitanju. Nijansa ove olovke se razlikuje od ugla iz koga je gledate. Razlikuje se i u odnosu na osvetljenje, što možete videti na GIF-u ispod, gde smo je fotografisale sa i bez blica. To je i glavni razlog zašto mi se sviđa kako izgleda u vodenoj liniji, jer daje očima neki poseban sjaj i čini mi se da ističe žutu nijansu mojih očiju.

Kada je Milica prvi put probala ovu olovku, prvo je ostala bez reči, kada je osetila koliko je kremasta, a kada je pokušala da je skine sa ruke, njen komentar je bio “nije ni čudo što košta 35€”. Nemoguće je da ova olovka slučajno nestane sa vaših očiju. Izdržaće i u vodenoj liniji dokle god da je ne skinete, a da ne spominjem ako je nanesete na kapak. Naravno, uljani skidači, kao na primer Balea ulje za skidanje šminke ili TBS buter, će je odstraniti bez mnogo muke, ali ne pokušavajte sa micelarnim vodama, jer ćete odrati kapak od trljanja.

E sad pitanje od milion dolara, da li ovaj proizvod vredi onoliko koliko košta? Iskreno, ovo je ubedljivo najbolja olovka za oči koju smo mi ikada videle i osetile. Boja je prelepa, tekstura neverovatna, ali isto tako i cena. Ako se šminkanjem bavite profesionalno, ili ako volite šminku koliko i mi, od nas imate sve preporuke za ovaj proizvod. Jesen koja je, na žalost, već stigla je apsolutno idealno vreme za ovu olovku za oči. Kod nas se ne mogu naći By Terry proizvodi, ali ih možete naručiti ovde, gde košta oko 29€.

Kakvo je vaše mišljenje o (veoma) skupim proizvodima? Da li biste kupili By Terry Crayon Khol Terrybly olovku?

4 comments

  1. Uh! :) Kako ste je opisale kupila bih je, a kupila bi je sigurno i moja drugarica Mira kojoj ne smem da pokazem ovaj post! :))) Trudim se da ne preterujem sa trosenjem novca na sminku, radije bih ulozila u neki kozmeticki proizvod za negu ali tiho sanjarim o by terry, charlotte tilbury …pozdrav!!!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.