Maybelline Super Stay Ink Crayon karmini

31. 08. 2020.

Catrice Liquid Camouflage korektor

03. 09. 2020.

Maybelline Super Stay Matte Ink

01. 09. 2020.

U trenutku kad sam čvrsto rešila da u potpunosti prestanem sa korišćenjem tečnih karmina, na tržištu se pojavio Maybelline Super Stay Matte Ink. Moram da priznam da sam mu dugo odolevala, ali pošto su preporuke stizale sa svih strana na kraju sam poklekla.

Maybelline Super Stay Matte Ink dolazi u bočici od 5ml i ima najbolji aplikator koji sam ikada videla. Ima oblik suze i neverovatno je precizan. Zapravo u pitanju je najprecizniji aplikator sa kojim sam se ja ikada susrela. Aplikator na sebi ima udubljenja u kojima stoji malo veća količina karmina, pa nema potrebe za nekoliko umakanja u pakovanje. Miris ovog karmina je blago slatkast, mada bih rekla da ima i trunku mentola u sebi. Pigmentacija je, kao i kod većine tečnih karmina, fantastična, pa nema bojazni od neravnomerne aplikacije. 

Jedan od najčešćih komplimenata koje ovaj karmin dobija jeste njegova trajnost na usnama. Sada možete slobodno da me pitate, pa zar ne traje svaki tečni karmin dugo na usnama? To je skroz legitimno pitanje i da traje, ali Maybelline Super Stay Matte Ink je dostigao NEXT LEVEL po trajnosti. Koliko god da mu je to vrlina, moraću da je nazovem i manom, a evo zašto. 

Znate kada vam napišem da neki proizvod traje na licu dok ga ne skinete, e ovaj karmin traje na usnama i kad pokušate da ga skinete. Micelarne vode ga neće ni dotaći. Isto važi za klasične umivalice. Ono što je meni dobitna kombinacija za skidanje ovog karmina jeste prvo tufer natopljen mlekom za skidanje šminke koji ostavim neko vreme na usnama, a nakon toga skidanje uljem ili buterom. Ne bih predlagala da uopšte kupite ovaj karmin ukoliko ne koristite ulja i butere, jer možete samo da oderete usne ukoliko probate da ga skinete na bilo koji drugi način. 

Nijansa 80 Ruler je meni omiljena nude nijansa. Tamna, pomalo vuče na braon, ali opet rozikasta. Fantastično se slaže sa svim kombinacijama koje sam isprobala i čini da zubi izgledaju belje. Nakon nanošenja zna da bude pomalo lepljiv (možda 5-10 minuta) dok se u potpunosti ne osuši. Kada se osuši to je to, nek vam je sa srećom skidanje! :) 

Cena Maybelline Super Stay Matte Ink karmina kreće se od 800-1200 dinara u zavisnosti od popusta i ako mene pitate ta cena u potpunosti opravdava kvalitet. Koliko god da mislim da mu je trajnost malčice preterana, ipak mislim da nema konkurenciju na tržištu. Ovo je karmin koji bih preporučila svima koji žele da ne misle o razmazivanju, o pomeranju, o skidanju nakon jela i slično. Ovo je karmin koji bih odabrala za svadbe i druge celodnevne proslave. Ovo je karmin koji retko nosim, ali volim što ga imam u svojoj kolekciji i koji verujem da zaslužuje vašu pažnju!

Da li još uvek nosite tečne karmine?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.