L’oreal Paris Color Rich Lip Palette palete karmina

27. 09. 2017.

By Terry Crayon Khol Terrybly olovka za oči

11. 10. 2017.

L’oreal proizvodi za obrve

02. 10. 2017.

Poslednji tekst naše mini L’oreal serije biće posvećen proizvodima za obrve. Nakon obraza i usana, red je stigao i na njih. Kada su L’oreal proizvodi za obrve u pitanju nismo imale nikakvog iskustva sa njima do pre par meseci. Danas ćemo vam pisati o dve kolekcije iz njihove Brow Artist linije.

Kada su u pitanju i Brow Artist Sculpt i Brow Artist Plumper kolekcija, bilo nam je potrebno mnogo vremena da se odlučimo da li nam se sviđaju ili ne. A da smo sa njima imali hate-love odnos govori i činjenica da smo Sculpt kolekciju spomenule u nefavoritima. Obe kolekcije dolaze u srebrnim pakovanjima sa poklopcem koji predstavlja boju koja je unutra. Brow Artist Sculpt proizvodi sadrže 6,5g, dok Plumper kolekcija sadrži 7ml proizvoda. Brow Artist Sculpt kolekcija je dostupna u Srbiji i košta oko 900 dinara, dok Plumper kolekcija još uvek nije stigla na naše tržište.

L’oreal proizvodi za obrve o kojima ćemo vam danas pisati su se na kraju pokazali kao sjajni proizvodi. Brow Artist Plumper proizvodi su odlični da se uz pomoć njih začešljaju obrve i da im se u isto vreme vrati boja, ukoliko ste ih slučajno zakačili četkicom ili sunđerićem sa puderom. Odlični su i zbog toga što dugo traju i boja im se ne skida, pa nećete ostati bez obrva ako ih protrljate u toku dana. Nijanse koje vidite na slici su MEDIUM DARK I BLONDE. Obe su veoma lepe i odlično se stapaju sa prirodnom bojom obrva. Takođe, četkica je veoma mala i precizna, kao što možete da vidite na slici ispod.

Sa druge strane kada su Brow Artist Sculpt proizvodi u pitanju, tu smo se baš lomile (khm, khm, nefavoriti, khm). Posle dugo isprobavanja ispostavilo se da je čudni sunđerasti aplikator koji vidite na slici ispod ipak praktičan, ali je potrebno da malo vežbate pre nego što usavršite korišćenje. Nijansa 01 BLONDE je odlična za docrtavanje početka obrve, koji i inače treba da bude svetliji, ali će ipak odgovarati samo osobama sa svelim obrvama. Možete iscrtati obrve koje će izgledati veoma prirodno, jer se sunđerić sužava ka vrhu i čini ovaj proizvod veoma preciznim. Sa druge strane, nijansa 04 DARK BRUNETTE je veoma tamna i odgovaraće samo osobama sa baš baš tamnim obrvama. Kod nas su dostupne nijanse 01 BLONDE i 02 BRUNETTE (koja je sigurno drastično bolja od nijanse 04).

Iako smo se na početku testiranja ovih proizvoda dosta “naoštrile” i očekivale ne tako pozitivnu recenziju kada su L’oreal proizvodi za obrve u pitanju, ispostavilo se da nas je prvi utisak prevario. Brow Artist Plumper maskarice za obrve su zaista za svaku preporuku, a za Brow Artist Sculpt ćete morati da odvojite nešto vremena dok se ne naviknete na čudan oblik četkice, ali će vam se i on na kraju svideti, sigurne smo. 

Kod nas u prodavnicama možete pronaći još bar dve, tri različite kolekcije L’oreal proizvoda za obrve! Javite nam vaše utiske ukoliko ste probali neku od njih.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.