L’oreal Elseve uljana krema za kosu

19. 04. 2017.

Vichy Cellu Destock – krema protiv celulita

28. 04. 2017.

UPDATE: The Body Shop Camomile cleansing butter

27. 04. 2017.
Beauty Bang Theory - L’oreal Elseve uljana krema za kosu

Ako smo o nekom proizvodu pisale na blogu, onda je to The Body Shop Camomile cleansing butter. A opet, kad god ga koristim, pomislim kako mu nismo posvetile dovoljno prostora. Razlog je jednostavan, pored originalne recenzije, u kojoj ga nisam dovoljno nahvalila, sva ostala pominjanja bila su u favoritima. Doduše bilo ih je mnogo – majski, avgustovski, ponovljeni, godišnji. Bez obzira na sve ove tekstove moram još jednom da se osvrnem na ovaj proizvod i da vam još jednom kažem da jednostavno morate da ga probate.

The Body Shop Camomile buter za čišćenje lica i skidanje šminke je napravio veliku razliku kada je nega moje kože u pitanju. To da moja veoma suva koža ostaje mekana, hidrirana i ni malo ne zateže od kad koristim The Body Shop Camomile buter ste već znali, jer sam vam to spominjala u svakom od gore-linkovanih tekstova. 

Ali inspiracija i razlog da vam ponovo spomenem ovaj proizvod danas, došla je od drugarice koja mi je dan nakon venčanja rekla kako je potrosila skoro 20 tufera, pola bočice micelarne vode i “100 godina” kako bi uklonila profesionalnu i tešku šminku koju je nosila tog dana. To me je podsetilo na period pre nego što sam počela da koristim ovaj buter, kada sam i sama prolazila kao ona te večeri.

Na svadbi tokom vikenda bila sam i ja. Imala sam profesionalnu šminku na licu, vratu, dekolteu. Sve sam skinula i spremila lice za spavanje za manje od 10 minuta. A verujte mi na reč The Body Shop Camomile buter je jedini zaslužan za to. Veoma mala količina ovog proizvoda vam je potrebna za celo lice. Namažete ga na kožu, oči, usne, vrat, dekolte, i gde god da imate šminku. Kružnim pokretima će za nekoliko sekundi “otopiti” svu šminku, koliko god ona teška i jaka bila. Vlažnim peškirićem u jednom potezu sve nestaje sa kože. Ali baš sve! Nema više upornih trljanja ajlajnera, tečnih karmina ili proizvoda za obrve.

Nakon butera sam koristila Biotenov gel za umivanje, zatim LUSH piling, Bioderma micelarnu vodu (koju volim da isperem) i na kraju Alverde ulje. Znajte da ova rutina nije svakodnevna, već je koristim samo kada kožu želim da baaaaš dobro očistim od šminke. I sve sam to završila za svega nekoliko minuta.

Ako ste osoba koja ne voli da skida šminku, ako ste uveče uvek umorni, ako mislite da “jedna noć” sa šminkom na licu svakako ništa neće da promeni, ako imate malo vremena za skidanje šminke, a pogotovo ukoliko uz sve to imate još i suvu kožu, od srca vam preporučujem The Body Shop Camomile buter za skidanje šminke. Pošto je on u Srbiji dostupan samo na aerodromu Nikola Tesla, a ako nemate mogućnosti da do njega dođete iz inostranstva, probajte neki drugi buter ili ulje za skidanje šminke (kao npr. Balea ili Zoja Zec ulje (recenzija uskoro)). Sigurna sam da će i vama potpuno promeniti navike!

Na koji način vi temeljno skidate šminku?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.