Maybelline Super Stay Matte Ink

01. 09. 2020.

Maybelline Fit Me korektor

10. 09. 2020.

Catrice Liquid Camouflage korektor

03. 09. 2020.

Verujem da će se mnogi složiti da je Catrice Liquid Camouflage korektor jedan od najhvaljenijih korektora na našem tržištu. Takođe verujem da ste već navikli da meni Catrice proizvodi baš odgovaraju (njihov Liquid Coverage puder je jedini puder koji koristim već godinama), tako da ni sama ne znam zašto sam čekala toliko dugo da probam njihov korektor. 

Catrice korektor ima 5ml i kod nas je dostupno preko 5 nijansi. Sviđa mi se što se mogu naći i veoma svetle (bukvalno imaju potpuno belu nijansu), ali i tamnije nijanse, pa verujem da će svako pronaći nijansu za sebe. Cena mu je ispod 500 dinara!!! i najiskrenije, nisam sigurna da se na tržištu može naći bolji korektor u tom cenovnom rangu. 

Ima srednje gustu teksturu koja se savršeno stapa sa kožom. Čak i ukoliko ga izblendate prstom, izgledaće potpuno prirodno na koži, a opet će pružiti sasvim dobru pokrivnost. Kako imam suvu i dehidriranu kožu, kod korektora uvek najviše brinem da li su previše suvi i da li ću izgledati starije uz njih, ali mislim da je Catrice Liquid Camouflage savršen korektor za suvokožce. 

Ne znam koja magija je spakovana u njegovu bočicu, ali koža je mekanija i nežnija nakon što ga nanesem. Meni se ne uvlači u linijice (mada ga odmah setujem nakon nanošenja), ali srećom i nemam previše linijica u koje bi mogao da se uvuče. Sviđa mi se kako izgleda na celom licu, a uz to mi se sviđa i kako se kombinuju različite nijanse. Nijansa koju vidite na fotografijama je 010, međutim, kasnije sam kupila i nijansu 005, jer sam bila baš bleda tokom karantina, i dovoljna je minimalna količina obe nijanse za veliku površinu, a nijanse se odlično stapaju jedna sa drugom. 

Proizvođač kaže da je ovaj korektor vodootporan i da se ne preslikava, ali najiskrenije nisam baš sigurna kako da testiram vodootpornost šminike, niti da li je to zaista potrebno, pa ne mogu da tvrdim da je to istina. Bez obzira na to, ovaj korektor traje na licu dok ga ne skinete, bez da ga koža upije, da nestane niti da se razmaže i izgleda neravnomerno

Pored pudera koji obožavam godinama, pronašla sam još jednog favorita za kog verujem da ću ga iznova i iznova kupovati! Stvarno je bez konkurencije! 

Koji korektor je vaš favorit?

Sve fotografije:Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.