Garnier BIO – grupna recenzija

28. 08. 2020.

Maybelline Super Stay Matte Ink

01. 09. 2020.

Maybelline Super Stay Ink Crayon karmini

31. 08. 2020.

Nikada nisam zamišljala kako će izgledati interakcija sa ljudima koji gledaju naše videe i nisam shvatala koliko ću toga naučiti i otkriti uz pomoć vas. Danas želim da sa vama podelim utiske o proizvodu za koji sam dobila preporuke upravo od vas. Maybelline Super Stay Ink Crayon karmini u olovci su se toliko često pojavljivali u komentarima, da nisam mogla, a da ih ne probam! Nadam se da ćete uživati u recenziji dve nijanse, koje su me skroz oduševile! 

U pakovanje u obliku deblje olovke za usne spakovano je oko 1g proizvoda koji izlazi odvrtanjem, kao i rezalo u donjem delu pakovanja. Pakovanje je kvalitetno i nema bojazni da će doći do slučajnog otvaranja pakovanja. Cena ovih olovaka se kreće od 650-950 dinara zavisno od popusta i dostupno je više od 5 nijansi. Danas ću vam pisati o nijansama 25 i 30. 

Ono što je karakteristično za obe nijanse jeste lep miris, odlična pigmentacija, kremasta tekstura i prijatan osećaj na usnama. Rekla bih da ni jedna ni druga nijansa, bez obzira na tvrdnje proizvođača, nisu mat, već kremaste (što svakako ne smatram manom). Meni je mnogo bitno da mi usne ne zatežu nakon nanošenja, a uvek se karmin može učiniti više mat ukoliko poljubite maramicu kako biste skinuli površinski sloj. 

Trajnost ovih karmina je fantastična (uz matiranje maramicom), pogotovo ako se u obzir uzme kremasta tekstura koja ne isušuje usne. Boja se skida ravnomerno tek nakon nekoliko sati ili nakon jela, ali je veoma lako popraviti je, jer se slojevi lepo stapaju jedan sa drugim. Uz to, oblik ove olovke omogućava precizno nanošenje, što je dodatni + i dodatno olakšanje! 

Nijansa 30 Seek adventure je roze nude nijansa za koju verujem da će više odgovarati osobama sa hladnim podtonom kože. Meni je veoma “neobavezna” i mislim da se može odlično slagati sa različitom šminkom na licu i da je odlična za svako doba dana i za svaku situaciju. Iako nisam fan roze karmina jesam fan ove Maybelline Super Stay Ink Crayon olovke. 

Nijansa 25 Stay Exceptional bih takođe svrstala u nude nijanse, ali one nude nijanse koje vuku i na braon i na ljubičastu boju. Rekla bih da je ovo nijansa koja bi odgovarala svima koji vole tamnije usne, bez obzira na situaciju. Ne postoji ni jedna kombinacija koju sam imala na očima, ili koju sam obukla, a da ovaj karmin nije išao uz istu. Rekla bih čak i da je za trunčicu više mat od roze kolege, ali svakako volim da ga matiram maramicom. 

Bez obzira na manju gramažu u poređenju sa klasičnim karminima (koji obično imaju oko 4g proizvoda), rekla bih da se Maybelline Super Stay Ink Crayon karmini ne troše brzo, jer im je pigmentacija odlična i samim tim nije potrebno nanositi više slojeva. Ova dva karmina su me ozbiljno oduševila, tako da vam mnogo hvala za preporuku!

Jeste li probali Maybelline Super Stay Ink Crayon karmine? Kakvi su vaši utisci?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.