Sephora Konjac Sponge duo

23. 01. 2017.

L’oreal micelarna voda

27. 01. 2017.

Decembarski My Little Box 2016

25. 01. 2017.

Ako volite “mesečne kutije”, verovatno ste čuli za francusku verziju koja se zove My Little Box. Verujem da ste čuli za njih jer ih mnogi smatraju najboljim mesečnim kutijama na svetu! Decembarski My Little Box je bila moja prva kutija, a želela sam je godinama! Trudiću se da budem što objektivnija, ali odavno nisam bila ovoliko uzbuđena kada je neka recenzija u pitanju :)

P.S. Ova recenzija sadrži mnooogo fotografija i GIF-ova, pripremite se :) 

Pre svega, za slučaj da niste upoznati po kom principu funkcionišu, kako ih ja zovem, “mesečne kutije”, evo kratkog objašnjenja. Jednom mesečno preko sajta kompanije koja se bavi tom vrstom “pretplate” naručite kutiju u kojoj je spakovan određeni broj proizvoda kojima najčešće ne znate “ni ime ni broj”. Cene kutija variraju od kompanije do kompanije, ali ono što je svima zajedničko (i što i jeste poenta) je da je cena proizvoda koji se nalaze unutra veća od cene same “kutije” koju ste vi naručili. Kod nas u Srbiji postoje Glam Box, Purity Box i Lady Box (ako postoji još neko, javite u komentarima).

Decembarski My Little Box je najslađa kutijica koju sam ja videla. Došla je upakovana baš kao na prvoj slici i GIF-u iznad, sa sve mašnicom i lizalicom. U kutiji se pored proizvoda sa slike ispod nalazio i My Little World časopis. Krajnje neočekivano me je čak i časopis oduševio zbog fotografija, ilustracija, dizajna i tekstova, tako da sve pohvale i za to. Takođe u kutiji se nalazila i predivna ilustracija koju ćete videti na poslednjoj fotografiji i kojoj već tražim ram! Ilustracija, kao i dizajn kutije, delo su njihove glavne dizajnerke – Kanako.

Prvi proizvod koji je “ispao” iz moje decembarske kutije bila je By Terry olovka za oči u nijansi 15 Gold Ornament. Već sam tu bila potpuno “kupljena” ovom kutijom ne samo zato što do tada nisam imala prilike da probam By Terry proizvode, već zato što sam dobila olovku u zlatnoj boji! Ova olovka je najkremastija olovka koju sam ja do sada probala, a koja se, pri tom, uopšte ne troši brzo. Kada je nanesete ne mrda ni sa kapka ni sa vodene linije. Uskoro pišemo detaljnije o njoj. Cena joj je oko 35€.

Ostatak proizvoda bio je spakovan u pamučnoj vrećici sa fotografije sa početka. Najveći proizvod iz nje svakako je Narciso Rodriguez losion za telo u pakovanju od 75ml (pakovanje od 100ml košta 44€) i sa jednostavnim nazivom “For her”. Miriše na jorgovan i miris mu je izuzetno intenzivan! Baš baš! Ima teksturu losiona, veoma je lagan, i lako i brzo se razmazuje i upija. 

Narukvica zlatne boje svakako je najveće iznenađenje, jer nisam očekivala nakit u kutiji, ali se nikako ne bunim! Napravljena je u saradnji My Little Box-a sa LÕU.YETU kompanijom, na čiji Instagram vredi baciti pogled! Zlatna narukvica ima štrafticu crvene ili crne boje na sredini. Veoma je lepo napravljena i deluje kvalitetno. Cena joj je 25€.

Sveća je kranje popularan božićni / novogodišnji poklon na “zapadu”, pa moram da priznam da njom nisam bila iznenađena. U decembarskoj kutiji bila je i My Little Box sveća sa (prevedenim) nazivom “firewood – winter morning”. U početku mi se nije svideo miris, ali sam se vremenom navikla. Ne znam kako bih ga opisala sem kao svež miris, sa trunčicom nečeg zimzelenog. Miris je dosta intezivan kada se sveća nalazi blizu vas, ali čim je malo udaljite, bez obzira da li ste je zapalili ili ne, miris zaista postaje prijatan. Cena joj je 8€.

Decembraski My Little Box sadržao je još i mini paletu (duo) senki, njihove kozmetičke kuće – My Little Beauty sa nazivom Christmas melody. Sadrži hladnu tamnobraon senku i svetlu, šimerastu hajlajt nijansu. Pisaćemo vam o njima uskoro. Cena im je 6€.

To je sve što se našlo u mom decembarskom My Little Box-u. Sadržaj kutija se razlikuje, tako da su neki umesto losiona dobili, na primer, čaj, namaz od karamele, tester parfema ili kupke. Malo je reći da sam ja prezadovoljna sadržajem kutije, kao i isplativošću (što i jeste poenta mesečnih kutija), jer je ukupna cena svih proizvoda koje sam dobila preko 100€, dok je mesečna pretplata oko 17€. Pisaćemo vam detaljnije o nekim proizvodima već za koji dan, kao i o januarskoj My Little Box kutiji. Nadamo se da je Decembarki My Little Box prevazišao i vaša očekivanja, kao i naša!

Da li ste pretplaćeni na neku “mesečnu kutiju” i kako vam se sviđa ta ideja?

4 comments

  1. Kutija je predivna i već dugo je gledam (čitaj: godinama :D) :)
    Zanima me gdje ste je naručili? Živite li u inozemstvu ili postoji neki site koji šalje na područje Balkana?

    1. Bila sam u Francuskoj, ali ne živim tamo. Kutija stiže do 10-15 u mesecu (tako je bar bilo za decembarsku i januarsku), čisto da znate ako Vam to nešto znači! Ja ne znam za opciju da neko pošalje do nas, ali ako saznate MOLIM Vas javite! Pozdrav! :)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.