Favoriti 2018 – Šminka + VIDEO

28. 12. 2018.

Favoriti 2018 – Kozmetika + VIDEO

30. 12. 2018.

Yves Rocher Sexy Pulp maskara

30. 12. 2018.

Ne znam da li je to slučaj sa svima koji pišu blogove ili vode YouTube kanale, ali od samog početka bloga nemam naviku da vam pišem o proizvodima koje koristim godinama. Bioten gel za umivanje čekao je duže od godinu dana na svojih 5 minuta, Bioderma micelarna voda dve godine, a BH paletu o kojoj ste čitali pre neki dan koristim od početka 2017. godine. Ne znam da li je u pitanju ulazak u rutinu, ili jednostavno “neprimećivanje” proizvoda koji su nam stalno pri ruci, ali to je definitivno bio slučaj i sa proizvodom o kome vam pišemo danas – Yves Rocher Sexy Pulp maskara – odnosno maskarica, pošto je baš mini.

Yves Rocher Sexy Pulp maskarice koristim od pre nastanka bloga. Na putovanju u Parizu slučajno sam ih otkrila pored kase i kako koštaju samo 1€ bez razmišljanja je završila u mojoj korpi. Sutradan sam se vratila i kupila još 9. I tako svaki put kada otputujem u Pariz. Zna se – bez ovih maskarica se ne vraćam kući. Kupovala sam ih i za sebe i kao poklon i još uvek nisam naišla na osobu koja nije potpuno oduševljena ovim proizvodom.

Razlog zašto kupujem mini pakovanja je jednostavan – koštaju 1€, traju sigurno 2 meseca, a četkica im je istog oblika i iste veličine kao i u njihovoj full size maskari. A četkica je zapravo i glavni razlog zašto apsolutno obožavam ove maskarice! Još uvek nisam naišla ni na jednu maskaru koja ima tako gustu četkicu specifičnog oblika koja odvaja trepavice kao ni jedna druga, dajući im dužinu i volumen, ali veoma prirodan i moram da priznam sexy, kao što i sam naziv ove maskare kaže. Četkica je za nijansu veća nego što bih ja to volela, ali moje male oči, kratke trepavice i spušteni kapci svakako nisu standard po kojem se četkice prave.

Moje trepavice nisu reprezentativne kada je bilo koja maskara u pitanju, ali za sve moje saborce koji imaju kratke, ravne i retke trepavice i koji pri tom ne vole da imaju tonu volumena, dužinu do obrva i slepljene trepavice (koje su po mom mišljenju uvek nuspojava maskara koje daju preveliki volumen) ovo je maskara za vas! Razdvaja trepavice, produžava ih, čini ih crnjim i izraženijim, podiže ih, ali ne previše :( (a ja sam se dovoljno puta uštinula uvijačem za trepavice da sam naučila da to nije spravica za mene) i ono što je meni najbitnije – ne preslikava se ni na gornji ni na donji kapak!

I da, ove maskarice kupujem u inostranstvu, ali koliko znam kod nas ih takođe možete naći kao poklon uz kupovinu u Yves Rocher radnjama. Ako ne, onda sam sigurna da je Yves Rocher Sexy Pulp maskara u velikom full size pakovanju dostupna i kod nas i ja vam je od srca preporučujem! I to svima, ne samo osobama sa nesrećnim trepavicama poput mojih!

Jeste li probali neki Yves Rocher proizvod? Kakve maskare vi volite?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.