Llums Marbleized bronzer

20. 12. 2018.

Empties / Potrošeni proizvodi – jesen 2018. + VIDEO

23. 12. 2018.

BH Cosmetics Blushed Neutrals paleta

22. 12. 2018.

Prošlo je godinu dana od kada su fotografije koje vidite u današnjem tekstu fotkane! Godinu dana! Sram nas bilo, ali stvarno! Ovo su jedne od prvih fotografija koje je Saša odradila za naš blog i fotografije u koje sam i dalje zaljubljena. Ali ne samo u fotografije, već i u sam proizvod o kojem vam pišemo danas! U pitanju je BH Cosmetics Blushed Neutrals paleta senki i rumenila.

Ova paleta dolazi u crnom mat pakovanju koje sadrži 21 senku i 5 rumenila. Pakovanje je čvrsto i posle godinu i po dana stalnog otvaranja i dalje se nije niti polomilo niti na bilo koji drugi način oštetilo. Same senke i rumenila su okruglog oblika što je uvek praktičnije za uzimanje samog proizvoda četkicom, nego kod pravougaonih senki. Rumenila u ovoj paleti izgledaju prejako, iako se mogu naneti lagano i posle nadograđivati, ali zato svako od njih možete koristiti na očima i sjajno izgledaju.

Pigmentacija cele BH Cosmetics Blushed Neutrals palete je zaista odlična! Senke se lako blendaju i stapaju jedna sa drugom. Buteraste su na dodir, slabo se truse. Šimeraste nijanse svakako su bolje pigmentovane, a uz pomoć malo Fix+ spreja izgledaju potpuno metalik na očima. Mat nijanse na ruci kao trag mogu izgledati neravnomerno, ali to svakako nije slučaj kada ih četkicom nanesete i izblendate na kapcima.

Kako postoji i bazna, svetla nijansa (rumenilo) i veoma tamna braon nijansa, uz pomoć ove palete možete da odradite mnogo različitih makeup look-ova i za dan i za noć. Meni lično ne smeta odsustvo crne nijanse, dok znam da Milica voli da ima crnu mat senku u paleti, tako da, ako je i vama to bitno, imajte na umu da je u ovoj paleti nema. 

BH Cosmetics proizvodi već neko vreme su dostupni u Srbiji, tako da i Blushed Neutrals paletu možete naručiti ovde. Cena od 2850 dinara smatram da zaista opravdava kvalitet ove palete, jer su senke i rumenila za svaku pohvalu, a plus dobijete ogromnu količinu nijansi sa kojima možete da se igrate do mile volje. BH Cosmetics proizvodi nisu testirani na životinjama, što je samo još jedan razlog više zašto ih treba podržati! O njihovim četkicama smo vam pisale ovde, pa bacite pogled i na tu recenziju!

Imate li iskustva sa BH Cosmetics proizvodima? Koji nam preporučujete da probamo sledeći?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.