LVLY ulje za skidanje šminke

17. 11. 2020.

CosRX Low pH Good Morning gel za umivanje

20. 11. 2020.

Yves Rocher ulje za skidanje šminke

18. 11. 2020.

Yves Rocher mi je veoma drag brend o kom ne pričam onoliko koliko on to zaslužuje. Otkrila sam ga slučajno, pre nekoliko godina i zaljubila sam se u njihovu Sexy Pulp maskaru, koja mi je i nakon mnogo godina jedna od favorita. Yves Rocher ulje za skidanje šminke je takođe proizvod koji dugo volim i koristim, a u nastavku vam pišem zašto. 

Ukoliko pričamo o cenovnom rangu (biljnih) ulja dostupnih kod nas na tržištu, Yves Rocher zauzima treće mesto, odmah nakon Balea i LVLY ulja. Cena mu je oko 800 dinara za 150ml proizvoda i u svom sastavu ima suncokretovo ulje, susamovo ulje, ulje makadamije, kao i ekstrakt cveta kamilice. Iako se zove “kamilica ulje”, ekstrakt kamilice nalazi se na samom kraju liste sastojaka. U sastavu se nalazi i parfem.  

Tekstura ovog ulja je veoma retka, što meni ne smeta. Verujem da se ređa ulja lakše ispiraju, bez da njihova tekstura utiče na učinak kada je skidanje šminke u pitanju. Sa druge strane znaju da budu pomalo messy i da procure dok se ne naviknete na njih.

Ono što se meni sviđa kod Yves Rocher ulja jeste da efikasno uklanja svu šminku (da i sa očiju i usana), ne iritira mi ni oči ni lice, miriše lepo i uz to se sporo troši. Rekla bih da bočica od 150ml traje minimum 2-3 meseca uz svakodnevno korišćenje. 

E sad, izvinite što sam čekala do sada da vam kažem jednu od najvažnijih informacija, ali objasniću, obećavam. Yves Rocher ulje nije dostupno od nedavno, ali ono je zapravo samo zamenjeno organskom verzijom. Iskreno ne bih ni sama znala ovo, da mi nekoliko vas nije pisalo da ne možete da ga pronađete, pa sam se malo raspitala i prodavačica me je uverila da je u pitanju isti proizvod, samo sa organskim sastojcima i nešto većom cenom (mislim da je sada oko 1200 dinara) :). Bez obzira na to, želela sam da imate recenziju bar ove verzije (dok ne isprobam novu), uz nadu da nova verzija može da bude samo još bolja!

Hajde da ispravimo nepravdu i da pišem više o Yves Rocher proizvodima! Pišite mi preporuke :)

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.