Vichy Dercos šampon protiv peruti (koji stvarno radi)

05. 01. 2017.

Ziaja mleko za telo sa kozjim mlekom

12. 01. 2017.

Bioten Skin Moisture gel za umivanje sa ekstraktom dunje

09. 01. 2017.

Bioten Skin Moisture gel za umivanje sa ekstraktom dunje je jedan od prvih proizvoda koje sam kupila nakon oduševljenja nekom blog recenzijom pre par godina. Uvek mi je bilo teško da pronađem gel za umivanje. Verujem da je činjenica da sam “suvokožac” dosta uticala na to. Ali tri godine nakon što sam saznala za Bioten Skin Moisture gel za umivanje, još uvek ga u svakom trenutku možete pronaći u mom kupatilu!

Bioten Skin Moisture gel za umivanje sadrži 150ml. Ekstrakt dunje koji se nalazi u ovom proizvodu je 100% prirodan! Ovaj gel u sebi ne sadrži ni parabene, ni parafine, ni veštačke boje, ni sapun! Ekstrakt dunje zadužen je za hidrataciju kože i negu površinskih slojeva kože. Namenjen je osobama sa normalnom do kombinovanom kožom, ali i mojoj suvoj koži savršeno odgovara. Bioten Skin Moisture gel je dermatološki testiran.

Ovaj gel za umivanje lica je veoma prijatnog i osvežavajućeg mirisa i obožavam da se razbudim uz njega. Ne troši se brzo, ne peni puno i ne iritira oči. Koristim ga godinama, ali sam sa vremena na vreme pokušavala da pređem na neki drugi gel, čisto da mi se koža ne “zasiti”. Svi ostali su mi previše isušivali kožu u odnosu na njega. Da se razumemo, moja koža je veoma suva, zateže i kad je pokvasi kiša, a kamoli nakon umivanja gelom, ali u poređenju sa svim drugim proizvodima, najmanje mi zateže nakon korišćenja Bioten Skin Moisture gela.

Znam da se nama “suvokošcima” uvek pre preporučuju kremastiji proizvodi za čišćenje lica, ali ja se nikada nisam snašla sa proizvodima ove vrste. Koristim ja, i volim da koristim i mleko i ulje i buter, ali isključivo za skidanje šminke, i nakon ovih proizvoda uvek lice operem gelom. Jedino tada imam osećaj potpuno očišćene kože, a ne zapušenih pora. Nikada mi nije dodatno isušio kožu, ali baš nikada! Uklanja ostatke šminke idealno, ali nikada ga nisam koristila kao jedino sredstvo za skidanje šminke, iako ga proizvođač preporučuje i za to.

Ako ste i vi “nesnađeni” kada su u pitanju kremastiji i “masniji” čistači za lice, od mene imate sve preporuke za Bioten Skin Moisture gel za umivanje sa ekstraktom dunje! Cena mu se kreće od 200-300 dinara, i možete ga pronaći u Lilly-ju, DM-u, ali i u većim samoposlugama.

Već smo vam pisale o par Bioten proizvoda, pa bacite pogled i na te recenzije klikom ovde.

Koji proizvod vi koristite za umivanje i čišćenje lica? Imate li neku preporuku za nas?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.