Naj Oleari Lovely Cheek rumenilo

21. 06. 2020.

Llums paleta senki

27. 06. 2020.

Naj Oleari Lasting Veil tečni puder

22. 06. 2020.

Poslednji u nizu serije tekstova o Naj Oleari proizvodima je tu. Nakon maskare i rumenila, red je došao i na Naj Oleari Lasting Veil tečni puder.

Još jednom Naj Oleari nije razočarao kada su pakovanja u pitanju. Staklena bočica sa rose gold poklopcem i aplikatorom poput korektora verujem da će prelepo izgledati u apsolutno svakoj kolekciji. Miris ovog pudera je prelep, cvetni, ali se ne zadržava na koži pa nema bojazni da će vas gušiti, čak i ukoliko ste osetljivi na mirise. Mana mu je veoma mala militraža – samo 20ml, dok mu je cena 3370 dinara. Možete ga kupiti u Jasmin parfimerijama ili ga naručiti sa njihovog sajta.

Proizvođač kažeDugotrajna tečna podloga, meka, kremasta tekstura. Visoka pokrivna moć, polumat krajnji rezultat. Stapa se sa kožom pri kontaktu ostavljajući kožu glatkom i ujednačenom. Specijalni aplikator omogućava precizno šminkanje. Precizni aplikator za nanošenje male količine proizvoda direktno na nesavršenosti ili na celo lice. Bez parabena. Sadrži ekstrakt mikro alge koja ima dejstvo protiv starenja obezbedjujući lifting efekat”

Jedino oko čega se ne bih složila jeste “tečna podloga”. Ovaj puder je veoma, veoma gust. Mislim da se nikada nisam susrela sa takvom teksturom tečnog pudera. Pre bih rekla da ima kremastu ili penastu teksturu. Međutim, u dodiru sa kožom ovaj proizvod se “topi” i lepo razmazuje, ali će vam svakako biti potrebna veća količina od klasičnih tečnih pudera. Na koži se brzo suši i ne ostavlja lepljiv osećaj, a završnica mu jeste polumat. 

Ovo je jedini puder koji sam ikada probala, a da sam ga bez problema nanela i izblendala prstima. Nestvarno lepo se blenda i ujednačava ten i stapa se sa kožom bolje nego ijedan drugi puder. Čak ni puder koji je meni omiljen ne izgleda tako lepo na koži. Nažalost nijansa 03 Mandorla je meni pretamna, pa sam puder samo isprobala par puta po kući i svaki put se plašila sama svog odraza u ogledalu, ali postoji ukupno 6 nijansi pudera, pa bez brige ukoliko ste svetli kao ja. 

Naj Oleari Lasting Veil puder izgleda zaista predivno na koži. Stoji bez mrdanja dok ga ne skinete i ne uvlači se ni u bore ni u pore i lice izgleda prelepo sa njim. Međutim, gusta tekstura, brzo trošenje i mala militraža mislim da ipak ne opravdavaju cenu od preko 3370 dinara. Ukoliko pak volite luksuznije proizvode, ili želite da častite sebe, potražite tester u parfimerijama, pronađite nijansu koja vama odgovara i sačekajte neko sniženje :) 

Kako vam se čini Naj Oleari Lasting Veil puder?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.