Prirodna kozmetika dr Wolfin – utisci nakon 10 nedelja

21. 06. 2020.

Naj Oleari Lasting Veil tečni puder

22. 06. 2020.

Naj Oleari Lovely Cheek rumenilo

21. 06. 2020.

Juče smo sa vama po prvi put podelili recenziju Naj Oleari proizvoda. Nakon maskare, na red je došlo i Naj Oleari Lovely Cheek rumenilo

Ovo rumenilo odiše luksuzom od kartonske kutije do samog proizvoda. Teško pakovanje, koje se zatvara na magnet dolazi spakovano u plišanoj vrećici sa četkicom koja je veoma mekana i može se bez problema koristiti. Pakovanje je rose gold sa roze poklopcem i cvetićima na njemu. I samo rumenilo ima reljefnu površinu. U poklopcu pakovanja nalazi se i ogledalo. Cena ovog rumenila je 2880 dinara i možete ga kupiti u Jasmin parfimerijama, ili ga naručiti sa njihovog sajta

Proizvođač kaže Svilenkasto rumenilo, nežno namirisani puder obavija lice svežim, blistavim velom. Pigmentisana, postojana boja. Formula je obogaćena ekstraktima sa regenerativnim i antioksidantnim svojstvima. Bez parabena. Aktivni sastojci: ekstrakt porcelanskog cveta (regenerativna svojstva) i mikronizirani puderi (dugotrajnost i lakoća nanošenja).”

Nijansa 02 Rosa Petalo je prelepe tamno roze boje. U sebi sadrži zlatni prah koji je toliko sitan da na licu deluje samo kao sjaj. Ovo rumenilo bez problema na devojkama tamnijeg tena može biti i highlighter, jer se pigment prelepo nadograđuje i nema bojazni da na prvo nanošenje preterate sa pigmentom, ali od prvog nanošenja ostavlja sjaj na koži. Tamna nijansa me jeste uplašila na početku, ali ona prelepo pristaje mom veoma svetlom tenu baš zbog kombinacije sa tim zlatnim prahom koje sadrži. 

Miris ovog rumenila je takođe prelep, ali ono što je mene potpuno “kupilo” jeste da se ovo rumenilo u o p š t e ne kruni, što mislim da nisam videla do sada nikada, kao i da mi lice izgleda blurovano kada ga nosim. Ne samo da nije previše praškasto pa da mi ističe pore, već zbog presijavanja deluje kao da pore i nemam. Potpuno oduševljenje! 

Najiskrenije, mislim da je Naj Oleari Lovely Cheek rumenilo najbolje rumenilo koje sam ikada probala! Mislim da niko nije imun na prelepa, luksuzna, pakovanja, ali kakvo god da je pakovanje, proizvod unutra je mnogo bitniji, a Naj Oleari me je oduševio ovim proizvodom!

Koje je vama omiljeno rumenilo?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.