L’oreal Hydra Genius Aloe Water fluid

18. 06. 2020.

Prirodna kozmetika dr Wolfin – utisci nakon 10 nedelja

21. 06. 2020.

Naj Oleari Wear the Volume maskara

20. 06. 2020.

Dolazak novih brendova na naše tržište me uvek obraduje. Sećam se kada smo pokretale blog pre 5 godina koliko sam različitih brendova želela da probam, a nije bilo lako doći do njih kod nas. Jasmin parfimerije nedavno su počele sa prodajom Naj Oleari proizvoda. Naj Oleari bio je popularan brend još ‘80ih, a nedavno su se vratili na svetsku make up scenu sa redizajniranim pakovanjima i formulama. Njihovi proizvodi se proizvode isključivo u Italiji, uz Italijanske formule i kvalitet kako bi osigurali da je svaki proizvod perfektno napravljen. Danas pričamo o Naj Oleari Wear the Volume maskari

Rose gold pakovanje sa mint trakom i pčelicama je naj 2020. pakovanje koje sam skorije videla. Pakovanje je u ruci “teško” i pored toga što izgleda, ono je i na dodir luksuzno. Sadrži 14ml, što mnogo više od bilo koje druge maskare koju imam u svojoj kolekciji. Ima klasičnu četkicu koja je veoma gusta i ima dugačku dršku koja se pokazala odlično i olakšava nanošenje bez “panda” efekta. Ovu maskaru možete kupiti u Jasmin parfimerijama ili na njihovom sajtu po ceni od 2750 dinara.

Proizvođač kaže “Panoramska maskara za 3D volumen. Kremasta formula koja zajedno sa inovativnom četkicom povećava volumen trepavica i do +152%*. Specijalna vlakna razdvajaju, oblikuju i beskrajno produžavaju trepavice. Specijalni crni pigmenti garantuju intenzivnu i dugotrajnu boju Vaš pogled je raskošno otvoren. Bez parabena. Aktivni sastojci: biljni voskovi (povećavaju elastičnost) i specijalni agensi za savršeno pokrivanje i dugotrajnost.

Ova maskara je idealna za sve nas koji ne volimo ogroman volumen koji je najčešće (po mom mišljenju) praćen i slepljenim trepavicama. Četkica ove maskare razdvaja trepavice, produžava ih, podiže i drži podignute i daje im veoma prirodan i laskav volumen. Oči deluju otvorenije, trepavice duže i ostaju fleksibilne. Ne volim kada mi se trepavice ukrute, pa otežaju, pa osećam da imam neki pritisak na očima. Verujem da je upravo ta fleksibilnost razlog zašto se ova maskara uopšte ne kruni, a podignute trepavice razlog zašto mi se nikada ne preslikava na donji kapak

Ako mene pitate Naj Oleari Wear the Volume maskara je svojim učinkom, pakovanjem i militražom definitivno opravdala svoju luksuzniju cenu, pa ukoliko želite da častite sebe ili sebi dragu osobu, od mene imate preporuku za nju! 

Jeste li probali neki Naj Oleari proizvod i kakva su vaša iskustva?


Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.