Naj Oleari Lasting Veil tečni puder

22. 06. 2020.

Llums tečne metalik senke

28. 06. 2020.

Llums paleta senki

27. 06. 2020.

Llums je jedan od brendova kome planiram da se više posvetim. Znam da su njihovi proizvodi veoma hvaljeni, ali ja sam do sada isprobala samo njihov bronzer – highlighter i mogu vam reći da se svideo i meni i Milici. Danas je na red došla Llums paleta senki u nijansi 05 Delicious nudes. 

Llums je izbacio ukupno 4 različite mini palete mat senki. Svaka ima po 5 različitih nijansi od po 1,2g i cena im je 650 dinara, mada se često mogu pronaći na popustu. Delicious nudes mi se učinila kao paleta koja će mi najviše odgovarati za svaki dan pa sam se zato odlučila za nju. U pitanju je paleta koja pored bazne senke u boji kože ima i senku u boji bele kafe, tamno, toplu braon, prelepu cigla narandžastu i cigla crvenu nijansu. Možete je kupiti u Lilly prodavnicama ili kod njih na sajtu.

Senke iz ove palete se truse, pa je potrebno lepo istresti četkicu pre nanošenja na kapke. Međutim bez obzira na to lepo su pigmentovane i pigment i te kako ostaje na kapcima. Zapravo, smatram da je ovo odlična paleta za početnika u šminkanju, jer se boje mogu lako nadograđivati, a sa druge strane ne morate da brinete da li će izgledati previše na očima. 

Nijanse iz Llums palete senki su odabrane odlično. Ukoliko je koristite za dnevno šminkanje, možete izgledati lepo, a ne napadno, dok ukoliko želite da je koristite za večernje izlaske, možete nadograditi pigment, mada bih ja u tom slučaju dodala još neku sjajniju senku na pokretni deo kapka. Tople nijanse iz ove palete pristajaće gotovo svima i verujem da je svaka nijansa iz nje iskoristiva, što je jedan veliki plus, pošto se često dešava da u paletama postoji nijansa koju je nemoguće iskoristiti. 

Sve u svemu, uzevši u obzir i cenu ove palete, smatram da je dobra i nije mi žao što je imam u svojoj kolekciji. Nisam sigurna da li ću se odlučiti za još neku iz iste kolekcije, pošto mi se čini da se brže troše zbog trusenja, ali bih slagala kada bih rekla da mi se ova paleta nije svidela. Ukoliko ste u potrazi za bazičnom, braon, toplom paleticom za svaki dan, moja preporuka svakako ide za Llums paletu. 

Koji Llums proizvod je vama omiljen?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.