Kiko Velvet Passion Matte karmini

18. 11. 2016.

Zalazak u Parizu

18. 11. 2016.

Ingrid Ideal Skin korektor

18. 11. 2016.

Treći u nizu tekst o proizvodima kozmetičke kompanije Ingrid biće posvećen Ingrid Ideal Skin korektoru. Trudile smo se do sada da napravimo neki red u recenzijama po redosledu nanošenja proizvoda na lice, tako da je nakon prajmera i pudera na red došao korektor.

Ingrid Ideal Skin korektor dolazi u plastičnom pakovanju sa aplikatorom kakav imaju i sjajevi za usta. Pakovanje ima 7ml proizvoda. U sebi sadrži vitamin E kao i UV filtere. Trajnost na koži mu je izuzetno dugačka, jer se stopi sa njom. Trenutno su na sajtu njihovog uvoznika dostupne 3 nijanse Ingridovog korektora.

Ovaj korektor je veoma neobičan. Izuzetno je lagane teksture, dosta je redak morate brzo da ga blendate jer ga koža upija. Na prvu loptu nam je to izgledalo vrlo čudno, ali kada smo počele malo više da se družimo sa njim shvatile smo da to ovom korektoru nije mana, naprotiv. Nakon što ga izblendate ispod očiju, na primer, koža upije ovaj korektor, ali ne na način da se ovaj proizvod uopšte ne vidi, već posvetli deo na koji ste ga naneli, a ne izgleda teško na koži. Nijansa koju smo i Milica i ja probale je 10. Obe smo svetlog tena i ova nijansa nam odgovara. Na bih rekla da je ovaj korektor idealan za veće nepravilnosti kao što su bubuljice, akne, jače pigmentacije na koži. Sakriće manje nepravilnosti, kao što su siitni popucali kapilari, na primer, ali i dalje mislim da je najbolji kada se koristi za posvetljivanje kože. 

Ono što je meni izuzetno bitno, a što je Ingrid Ideal Skin korektor savršeno “odradio” je to što mi nije ni malčice isušio deo ispod očiju. Celo lice mi je izuzetno suvo, pogotovo kada krene hladno vreme, pa samim tim i podočnjaci. To se posebno vidi nakon što setujem lice pa mi predeo ispod očiju izgleda kao da sam 10 godina starija. Sa ovim korektorom vam se tako nešto sigurno neće desiti!

Ingrid Ideal Skin korektor možete naručiti sa zvaničnog sajta njihovog uvoznika ili ga kupiti u nekoj od parfimerija sa ovog spiska. Cena mu je manja od 400 dinara što je još jedan ogroman plus za ovaj proizvod!

Koji korektor je vama idealan kada je posvetljivanje kože u pitanju?

Leave a comment