L’oreal La Palette Nude – 01 Rosé

18. 10. 2016.

Gejša – šminka i frizura

23. 10. 2016.

Ingrid Makeup Base

21. 10. 2016.

Nedavno smo se i Milica i ja po prvi put susrele sa Ingrid kozmetikom. Nismo do sada čitale o njima, niti ih je neka od naših drugarica koristila, tako da nismo znale šta da očekujemo. Počele smo sa isprobavanjem desetak proizvoda i u narednom periodu ćete čitati o njima. Recenzije posvećene proizvodima ove kompanije ćemo početi sa Ingrid Makeup Base, odnosno prajmerom / bazom za šminkanje.

Ingrid Cosmetics u svojoj ponudi ima tri baze za lice. Providna baza će pomoći da vam koža bude glatka i matirana. Baza roze boje će takođe učiniti vašu kožu glatkom, ali će joj dati i malo sjaja, dok je zelena namenjena matiranju lica i smanjivanjem crvenila na koži. Mi smo se do sada družile samo sa providnom bazom i evo naših utisaka.

Beauty Bang Theory - Ingrid Makeup Base swatch

Ingrid Makeup Base dolazi u staklenoj bočici koja sadrži 30ml proizvoda i ima veoma praktičnu i dobru pumpicu koja izbacuje sasvim dovoljnu količinu proizvoda za jedno nanošenje. Providne je boje i koža je upija izuzetno brzo. Lice ostavlja matiranim (ali ne neprirodno matiranom), i izuzetno mekanom na dodir. Čak bih se usudila da kažem da mi je Ingrid Makeup Base i hidrirala kožu. I Milica i ja imamo suvu kožu i idealno nam odgovara.

Svi suvokošci verovatno su imali iskustva sa ispucalim puderom ili izuzetno suvim izgledom lica par sati nakon šminkanja. Sa Ingrid Makeup Base nam se to nije desavalo. Zagladi kožu, proširene pore, čak i sitne linijice oko očiju. Sa druge strane nigde na licu ne izgleda kao da imate previše proizvoda, što se meni dešavalo sa nekim drugim bazama, pogotovu u predelu oko nozdrva. Ne čini nam se kao da ova baza “sedi” na površini kože, već se zaista “stopi” sa njom.

Ingrid Makeup Base možete naručiti sa zvaničnog sajta uvoznika Ingrid kozmetike ili u podavnicama koje imaju proizvode ove kompanije. Spisak svih prodavnica možete pronaći na ovom linku. Cena baze je oko 700 dinara i u tom cenovnom rangu, mi nismo probale bolju!

Da li ste do sada probali nešto od Ingrid kozmetike? Koju bazu za lice vi koristite?

4 comments

  1. Zanimljivo, ni ja do sada nisam čula za Ingrid kozmetiku. Sviđa mi se jako opis ove baze jer i sama imam suhu kožu. Uvijek me veseli čitati o proizvodima za koje nisam čula do sada :)

  2. Ja koristim nyx shine killer bazu, ali nisam prezadovoljna njom, imam masnu kozu i smatram da je ne matira dovoljno.

    1. Nisam sigurna da li smo probale tu, ali jesmo koristile par od NYX-a. Doduše ni Milica ni ja nemamo masnu kožu, tako da bi nama možda i odgovarala… Imaš li neku koja ti odgovara?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.