CosRX Acne Pimple Master Patch

20. 02. 2021.

Alverde kupke

12. 03. 2021.

Alverde pakovanja za kosu

23. 02. 2021.

Alverde pakovanja za kosu i ja smo ušli u treću godinu srećne ljubavi. Kada dugo koristim neki proizvod, a ne pišem vam o njemu, prosto se zapitam da li ljubomorno čuvam tajnu :) Bilo kako bilo, rešila sam da svoju tajnu podelim sa vama danas, pa vas u nastavku čeka mnogo razloga zašto volim ove dve kesice. 

Alverde pakovanja za kosu dolaze u dve verzije – sa organskim limunom i papajom, kao i sa organskim kokosom. Na početku mi se nisu svideli, jer sam verovala da je jedno pakovanje od 20ml dovoljno za dva korišćenja, ali imajući u vidu da je moja kosa dugačka i gusta, nikako nisam mogla da se “provučem”. Kada sam počela da koristim jedno pakovanje po pranju, zaljubila sam se. 

Ova pakovanja mi pre svega pomažu kod raščešljavanja, ali verujem i da mi hrane kosu. Kosa je nestvarno mekana na dodir, do te mere da je i moja mama koja zna koliko mi je mekana kosa i koja mi istu gleda već 29 godina bila iznenađena, a moram da priznam da ni sjaj ne manjka. Kosa i na izgled deluje nahranjeno, punije i lepršavije. Ne masti mi, niti otežava kosu dodatno.

Na pakovanju piše da se Alverde pakovanja za kosu mogu koristiti 2-3x nedeljno i potrebno je držati ih na kosi 5-10 minuta. Moram da priznam da sam ja lenja za ta dugačka držanja proizvoda na kosi, pa najčešće to ne bude duže od 3-5 minuta. Bez obzira na skraćeno korišćenje, kosa je svakako predivna nakon. Miris verzije sa organskim limunom i papajom mi je draži, ali ni kokos nije loš. 

Jedina mana ovih pakovanja jeste što nisu idealna za ekologiju, zbog malog pakovanja koje je dovoljno za jedno korišćenje. Dobra vest je da verzija sa kokosom postoji i u većem pakovanju, pa vam svakako preporučujem da se odlučite za njega. Cena kesica od 20ml je od 50-80 dinara, zavisno od popusta. 

Koji proizvod za negu kose je vama omiljen?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.